Jennifer Aniston and Sandra Bullock

 CHARLEY GALLAY/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA
Slastičarski pothvat

Sandra Bullock i Jennifer Aniston pekle rođendanski kolač, čestitao i goli Ryan Reynolds

Uz puno smijeha, teški kolač s čokoladom i bundevama, ne baš primjeren za ljetne vrućine, ipak je ispao bolje od famoznog složenca koji je Rachel pripremila u „Prijateljima”.

Uz puno smijeha, teški kolač s čokoladom i bundevama, ne baš primjeren za ljetne vrućine, ipak je ispao bolje od famoznog složenca koji je Rachel pripremila u „Prijateljima”.

Veselo je glumačka zvijezda Sandra Bullock proslavila 59. rođendan – u prostranoj kuhinji prijateljice Jennifer Aniston u njezinoj kući na Bel Airu pekla je kolače. Jennifer je, naime, Sandri tutnula kuhaču u ruke i pred nju stavila recept za brownie s čokoladom i bundevom koji je našla na stranici recepata Lil Luna, a dio atmosfere objavila je na svojim Instagram Storyjima. U kuhinji se okupilo veće društvo, a zvijezda „Gravitacije” zauzela je glavnu poziciju uz golemu Jenniferinu dasku za rezanje i još veću kuhinjsku radnu plohu te je ručno miješala smjesu s jajima i šećerom. „Pomoćni kuhar” bio je dugogodišnji Jenniferin prijatelj Sean Hayes, glumac i producent publici najpoznatiji kao Jack iz serije „Will & Grace”. Pomagao je Sandri dodavajući joj potrepštine i razbijajući jaja u zdjelu.

image

Jennifer Aniston i Sandra Bullock dobre su prijateljice

CHARLEY GALLAY/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Slastičarska avantura odvijala se uz puno smijeha, a dok je slavljenica miješala sastojke, Aniston ju je zapitkivala na kojem je koraku i što će dalje učiniti. Sama se nije upuštala u pečenje kolača, možda i zato da izbjegne usporedbe s likom Rachel iz „Prijatelja” i desertom s piškotama, džemom, bobičastim voćem, govedinom i lukom koji je pripremila kad su joj se slijepile stranice u kuharici, pa je nesvjesno kombinirala pastirsku pitu i engleski tradicionalni kremasti složenac.

image

Sandra Bullock i Sean Hayes peku kolač

JENNIFER ANISTON/INSTAGRAM

Ovaj je kolač ispao puno bolje, ali ipak nije bio posve primjeren. U njega, osim čokolade i bundeve iz konzerve, idu i orašasti plodovi, cimet, muškatni oraščić i klinčići, pa zvuči puno prikladnijim za prohladno vrijeme u Noći vještica, nego za ljetnu proslavu u Los Angelesu koji je, k tome, pogodio toplinski val. No, najvažnije je bilo da se društvo dobro zabavi, a to su postigli. Jennifer je objavila i nekoliko fotografija svoje oskarovske prijateljice te u čestitci otkrila kako je zove: „Sretan rođendan, Sand-a-La!”

image

Čestitka prijateljici Sandri za rođendan

JENNIFER ANISTON/INSTAGRAM

Čestitkama se pridružio i kolega Ryan Reynolds koji je na svom instagramskom profilu objavio gole scene iz komedije „Prisila na brak”. „Sretan rođendan neponovljivoj i zadivljujućoj Sandri Bullock! Ove smo godine za tvoj rođendan oboje postali koordinatori intimnih scena. Dobio sam i odjel ljudskih resursa. A odjeća?”, napisao je uz zabavne prizore iz filma.

Linker
28. travanj 2024 02:42