THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA
Sve je dobro

Prošla pakao nakon poroda: Jedna od najljepših glumica ne može odoljeti najslađim obraščićima

Glumica je proslavila prvi rođendan svog sinčića i pokazala da nakon što je u godinu dana prevladala ozbiljne zdravstvene probleme potpuno uživa u majčinstvu.

Glumica je proslavila prvi rođendan svog sinčića i pokazala da nakon što je u godinu dana prevladala ozbiljne zdravstvene probleme potpuno uživa u majčinstvu.

Glumica Olivia Munn i njen partner John Mulaney obilježili su veliki dan u svojoj obitelji - prvi rođendan svog sinčića Malcolma Hiệpa. Ponosni i sretni roditelji svom su mališanu poklonili najslađi poklon - ogromnu čokoladnu tortu kojom je on zamuljao svoje obraščiće.

Glumica je na Instagramu pokazala više fotografija svog dječaka. U prvoj maleni Malcolm uživa u torti, dok ga ponosni roditelji drže na krilu. Mališan je ručicama grabio po slastici i uživao svim svojim snagama u torti, koja je osim u ustima završila i na njegovom licu, rukama i ostatku odjeće.

"Upravo smo se vratili s proslave jedne godine najsretnije bebe na ovom svijetu i u našim životima. Moj sin, moja radost. Najsretniji rođendan Malcolm Hiệp! Jako te volim", napisala je ponosna mama Olivia koja je, kako se vidi na snimkama, pridržavala pladanj s tortom po kojoj je mališan grabio iz tatinog krila.

Glumica je podijelila i smiješan obiteljski trenutak, u kojem pokazuje kako njena mama uzima komadić torte i stavlja ga mališanu u usta, jer je dječak isprva oklijevao probati tortu u obliku slonića. "Kad tvoja mama Azijatkinja postane nestrpljiva", napisala je glumica u videu, a uz opis je dodala kako je Malcolm nakon toga počeo jesti kolač.

Ponosna mama s pratiteljima je objavila još jednu stvar - izdvojila je komadić videa uz objašnjenje. "Objavila sam ovo ranije uz druge fotografije, a onda je netko komentirao da je čuo kako kaže ‘Volim te‘. I ovo je prvi put da sam to čula. Je li moguće?", objasnila je Olivia.

Jedna od najljepših glumica zasluženo uživa u majčinstvu, nakon što je hrabro priznala da je patila od postporođajne depresije koja može opasno narušiti psihičko zdravlje ako se ne liječi. Još ovog proljeća zvijezda hitova X-Men Apokalipsa i The Newsroom na društvenim mrežama otkrila je da i mjesecima nakon poroda primjećuje simptome tog stanja.

"Patim od užasne anksioznosti. Tjeskobna sam, depresivna, nije mi ni do čega", priznala je Olivia Munn, zbog čega je duboko zabrinula njezine pratitelje koji su joj poručili da bi trebala potražiti pomoć.

Još prošle godine, priznala je da se muči i s dojenjem, zbog čega je i plakala.

"Plačem i plačem. Osjećam da mi tijelo otkazuje. Brinem se da se neću vezati za svoju bebu", napisala je tada Munn.

Linker
13. svibanj 2024 04:06