PLANET PHOTOS/PLANET/PROFIMEDIA
fatalni zavodnik

Prekinuo je s brojnim zvijezdama, a sad izlazi s 23 godine mlađom glumicom

Američki glazbenik John Mayer nakon brojnih veza sa slavnim glumicama i pjevačicama, zaveo je mlađahnu glumicu Kiernan Shipku, a Taylor Swift mu je posvetila pjesmu na novom albumu i nazvala ga - vragom.

Američki glazbenik John Mayer nakon brojnih veza sa slavnim glumicama i pjevačicama, zaveo je mlađahnu glumicu Kiernan Shipku, a Taylor Swift mu je posvetila pjesmu na novom albumu i nazvala ga - vragom.

Američkog glazbenika Johna Mayera nazivaju serijskim zavodnikom, što i ne čudi s obzirom s kim je sve hodao. Na podugačkoj listi među ostalim našle su se i brojne slavne glumice i pjevačice poput Jennifer Love Hewitt, Jessice Simpson, Cameron Diaz, Jennifer Aniston, Taylor Swift, Renee Zellweger, Katy Perry, Kristin Cavallari… A sada je krenuo u lov na puno mlađe holivudske ljepotice pa je tako ovih dana viđen na večeri s Kiernan Shipkom, 22- godišnjom glumicom koja se proslavila ulogama u seriji Mad Men, Netflixovoj seriji Chilling Adventures of Sabrina i seriji The Legend of Korra.

image

Jennifer Aniston i fatalni glazbenik na dojeli Oscara početkom 2009.

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
image

Katy Perry i John Mayer na inauguraciji Barcaka Obame 2013.

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Par je u nedjelju navečer viđen u njemu omiljenom restoranu Giorgio Baldi u Santa Monici gdje su se zadržali više od četiri sata. Nakon večere viđeni su kako ulaze u različite automobile, ali svjedoci tvrde da su vozila samo zašla iza ugla i - nakon što su malo odmakli paparazzima Kiernan je izašla iz jednog automobila i prešla u Mayerovu u limuzinu Chevy Suburban.

image

Mlađahna Kiernan Shipka, nova simpatija serijskog zavodnika

REYNAUD JULIEN/APS-MEDIAS/ABACA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Očito se trude vješto skrivati jer ovo nije prvi put da su viđeni zajedno. Još prošle godine mlada glumica bila je na kućnoj zabavi kod 45-godišnjeg glazbenika povodom izlaska njegovog novog albuma. Viđeni su zajedno i ove godine za Valentinovo, a navodno su nekoliko puta bili i u jednom popularnom hotelskom baru u Los Angelesu.

Očito John Mayer skriva svoju mladu prijateljicu zbog velike razlike u godinama, a nedavno je izjavio kako mu je dosta hodanja i da mu još samo preostaju brak i djeca. No teško da je mlađahna Kiernan Shipka spremna za tu ulogu pa će se holivudski zavodnik još neko vrijeme samo zabavljati.

image

John Mayer i Taylor Swift na zajedničkom nastupu u prosincu 2009.

GREG ALLEN/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Nema sumnje da je John Mayer prilično fatalan ljubavnik. Fanovi Taylor Swift prilično su uvjereni da mu je na novom albumu posvetila pjesmu ‘‘Would‘ve, could‘ve, should‘ve‘‘. Par je bio u vezi kada je Taylor Swift imala 19 godina, a Mayer 32.

‘‘...Ostala bih na koljenima

I prokleto sam sigurna da nikad ne bih plesala s vragom

S devetnaest godina

A Božja iskrena istina je da je bol bila raj

A sad kad sam odrasla, bojim se duhova...‘‘, dio je prilično osuđujućih stihova iz Taylerove pjesme.

Linker
27. travanj 2024 12:36