ništa od popusta

Pred dućanom Victorije Beckham na Black Friday nije bilo redova

Dug njene modne kuće dosegao je skoro 54 milijuna funti, što je potvrdila i Victorijina glasnogovornica, pa se sve češće nagađa da bi se njezina modna kuća uskoro mogla zatvoriti.

Bivša Spajsica, a danas ugledna modna dizajnerica Victoria Beckham, nije se sa svojim dućanom pridružila ludilu Black Fridaya te se njezina odjeća i dalje prodavala po punim cijenama. Razlog je navodno loše poslovanje njezinog brenda koje joj je donijelo dug od vrtoglavih 53,9 milijuna funti.

Njezin dućan u londonskom Dover streetu, za Crni petak bio je bez redova kupaca, a na izlogu je kao ukras imao samo veliku mašnu povodom početka Adventa i predstojećeg blagdanskog razdoblja. Tko si želi priuštiti neki dizajnirani komad s njezinim potpisom platit će punu cijenu jer kako stvari stoje, neće imati niti božićne popuste.

image

Njezin londonski dućan za Black Friday zjapio je prazan

SPARTACUS/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Bivša pjevačica svoju modnu marku pokrenula je 2008. godine s malom kolekcijom haljina, a njezin brend brzo su prepoznali modni kritičari i ljubitelji mode pa je ubrzo narasla do prave dizajnerske kuće koja uključuje modne dodatke, donje rublje i obuću. Sada se brend suočava s ozbiljnom krizom i s neizvjesnom budućnošću što je javno potvrdila i Victorijina glasnogovornica otkrivši dug koji je postao preveliki teret.

Linker
11. travanj 2024 22:00