Tihana Harapin Zalepugin, i Saša Zalepugin

 ZELJKO PUHOVSKI/CROPIX
POSLJEDNJI OPROŠTAJ

Poznato kad će se i gdje održati pokop legendarnog voditelja Saše Zalepugina

Tihana Harapin Zalepugin potvrdila je kako će se posljednji ispraćaj njezina supruga održati ovog četvrtka u Krematoriju na zagrebačkom groblju Mirogoj.

Tihana Harapin Zalepugin potvrdila je kako će se posljednji ispraćaj njezina supruga održati ovog četvrtka u Krematoriju na zagrebačkom groblju Mirogoj.

U subotu je od posljedica moždanog udara preminuo legendarni TV voditelj Saša Zalepugin. Njegova supruga, modna agentica Tihana Harapin Zalepugin, tužnu je vijest podijelila na svom Facebook profilu, a danas je potvrdila datum sprovoda.

"Ispraćaj voljenog Saše u četvrtak, 1.12.2022. Krematorij u 10.00", napisala je kratko na društvenoj mreži.

Saša je 16. listopada doživio moždani udar u svom zagrebačkom domu te je u bolnici završio u induciranoj komi. Tihana proteklih mjesec dana nije krila koliko joj je teško te se na mrežama često prisjećala lijepih uspomena sa svojim Sašom.

Podsjećamo, Saša i Tihana bili su jedan od najpoznatijih i najdugovječnijih domaćih javnih parova, a upoznali su se još 1974. godine kad su zajedno radili, no ljubav im se dogodila 14 godina kasnije, kada su surađivali na zadnjem izboru za Miss Jugoslavije ’88.

image

Tihana Harapin Zalepugin i Saša Zalepugin

DARKO TOMAS/CROPIX CROPIX

"Hvar je za mene i Sašu ‘naš otok‘ jer smo se tamo upoznali 1975. godine, dok sam ja radila kao manekenka, a on kao režiser. Tu smo se zapazili, a ljubav se dogodila 14 godina kasnije te smo se vjenčali 1992. godine", otkrila je prije tri godine za Gloriju bivša manekenka i agentica.

"Zaprosio me na Ibizi, baš na njegov rođendan, u srpnju. Odmah mi je tada rekao da bi volio da se na moj rođendan, za mjesec i pol dana, i vjenčamo. Tako je i bilo", ispričala nam je prije nekoliko godina Tihana i dodala da su svadbu imali u restoranu, nekad legendarnom, "Kod Drageca" u sklopu Muzeja za umjetnost i obrt.

Linker
08. svibanj 2024 14:37