Julia Roberts i Nick Nolte u filmu ‘I love trouble‘.

  SUNSET BOX/ALLPIX PRESS/PROFIMEDIA
Ne razgovaraju

Pale su teške riječi: Što je u pozadini holivudske svađe koja traje već 30 godina?

Nick Nolte toliko je iziritirao Juliju Roberts na setu filma ‘I Love Trouble‘ da ga je opisala kao odvratnu osobu koja uspješno tjera ljude od sebe.

Nick Nolte toliko je iziritirao Juliju Roberts na setu filma ‘I Love Trouble‘ da ga je opisala kao odvratnu osobu koja uspješno tjera ljude od sebe.

Kad kolege na setu otprve ne sjednu jedno drugome, na pomolu je nevolja, tim više tumače li uloge zaljubljenog para. Dogodilo se to i Nicku Nolteu, holivudskom enfant terribleu čije je ponašanje na snimanju romantične komedije "I Love Trouble" toliko iziritiralo Juliju Roberts da ga je nazvala "odvratnim".

Bio je to početak epske holivudske svađe kojoj ‘zaborava nema‘ jer traje gotovo 30 godina. Glumci od tada nisu prozborili ni riječ, a ako se kojim slučajem nađu na istom holivudskom događaju, organizatori se moraju pobrinuti za to da ne sjede blizu jedno drugome.

Sve je počelo na promotivnim intervjuima sredinom 90-ih jer Julia Roberts više nije mogla šutjeti.

"Od trenutka kad smo se upoznali, išli smo si na živce. Moglo bi se reći da smo jedno drugom zadali puno muke", rekla je za The New York Times.

I kad se mislilo da je to sve što će reći o svadljivom kolegi, glumica se otvorila.

image

Opisala ga je kao odvratnu osobu

IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"On može djelovati na vas tako da mislite kako je šarmantan i vrlo drag, no zapravo je potpuno odvratan. Mrzit će me jer sam iskrena, ali taj čovjek vrlo uspješno tjera ljude od sebe. On je poput udarca u trbuh," izjavila je holivudska zvijezda koja do tog iskustva, ali i nakon snimanja romantične komedije s nezgodnim Nolteom, ni o kome nije rekla ništa loše.

Glumac joj je uzvratio u Los Angeles Timesu: "Nije lijepo nekoga nazvati odvratnim. No, ona nije dobra osoba. Svi to znaju", rekao je.

image

Holivudski przica nazvao je kolegicu lošom osobom.

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Poslije 28 godina, holivudski svadljivac je u nedavnom razgovoru za Insider otkrio da s Julijom Roberts od tada ne razgovara. Unatoč tihoj misi, dodao je da vjeruje da su zakopali ratnu sjekiru.

"Mislim da je apsurdno to što smo prošli. Djelomično sam ja kriv, a malo je i ona njezina", rekao je Nolte. Julia Roberts nije se oglasila.

Linker
27. travanj 2024 21:53