tura lijepom našom

Odmor za pamćenje: Nakon posjeta Kornatima, Kolinda uživa na otoku koji vole i Beckhamovi

Malo vožnje brodom, malo objedovanja na hit otoku - tako izgleda godišnji odmor Kolinde Grabar-Kitarović koju su njezini pratitelji pohvalili da izgleda bolje nego ikad.

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović trenutno je na godišnjem odmoru na našoj obali, a svoje pratitelje već je počastila fotkama s Kornata. Mnogi su joj komentirali kako izvrsno izgleda, a Kolinda se potom zaputila do Lopuda, gdje je ručala u restoranu Dubrovnik.

Nije propustila fotografirati se s osobljem, a fotografiju je restoran potom objavio na svom Instagram profilu, napisavši: "Bila nam je velika čast ugostiti bivšu predsjednicu Republike Hrvatske, Kolindu Grabar Kitarović, hvala Vam i radujemo se ponovnom susretu!"

Političarka je bila ležerno odjevena u polo majicu i kratke hlače boje pijeska koja je idealna za toplo vrijeme jer vam u njoj neće biti vruće, a malo je drukčija od klasične bijele.

Inače, Lopud je popularna destinacija za poznate osobe. Ovog ljeta posjetila ga je i obitelj Beckham koji su odsjeli u luksuznom kompleksu Lopud 1483. On je nekada bio franjevački samostan koji je obnovila grofica Francesca von Habsburg, a noćenje u kompleksu iznosi 1400 eura.

Kolinda je prije godišnjeg bila i na otvorenju Pelješkog mosta, a njezin potez zapanjio je mnoge. Naime, političarka je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj sjedi na podu mosta u ljubičastom kombinezonu i bež cipelama, dok iza nje sjaji most plavim svjetlom.

Linker
18. travanj 2024 22:17