Jennifer Aniston

 IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK
fit linija

Ništa bez discipline: Jennifer Aniston otkrila kojim vježbama održava top formu

Slavna glumica na društvenim mrežama je objavila video intenzivne, funkcionalne fitness rutine koja je i njoj samoj izazovna.

Slavna glumica na društvenim mrežama je objavila video intenzivne, funkcionalne fitness rutine koja je i njoj samoj izazovna.

Još otkako je snimana serija "Friends" Jennifer Aniston pamtimo po prepoznatljivoj frizuri, istančanom stilu, ali i sjajnoj figuri. Američka glumica čak i u svojoj 55. godini života ima liniju na kojoj bi joj mnogi mogli pozavidjeti, a sada je odlučila s fanovima podijeliti tajnu svog izgleda. Na Instagramu je objavila video u kojem pokazuje kako izgleda njezina intenzivna, funkcionalna fitness rutina, za koju je zaslužna trenerica Dani Coleman.

U videu zvijezda filmova "Murder Mystery", "We‘re the Millers" i "Just Go with It" izvodi vježbu mountain climber, vježbe ravnoteže i sklekove, nakon čega u svom komičnom stilu pada na pod i pokazuje obožavateljima da održavanje sjajne figure nije ni njoj samoj nimalo lak zadatak.

"Znate one dane kada jednostavno ne želite vježbati? E pa baš onda morate to učiniti", rekla je glumica u videu nakon velikog uzdaha. "Ako imate "onaj" ponedjeljak, razumijem vas. No, jednostavno moramo to učiniti", napisala je u opis objave 55-godišnja Aniston, a trenerica ju je u komentaru pohvalila zbog toga što je uspjela izdržati vježbu.

"Živjela najvrjednija osoba, ali i najduhovitija", napisala je Coleman, s kojom Aniston trenira do tri puta tjedno. Glumica je za magazin People u kolovozu 2023. godine priznala da se sada osjeća jače nego ikada. Kako je objasnila, nakon što je 2021. godine ozlijedila leđa, promijenila je pristup vježbanju i naučila da mora biti ljubaznija prema svom tijelu.

image

Jennifer Aniston pamtimo po prepoznatljivoj frizuri, istančanom stilu, ali i sjajnoj figuri

VALERIE MACON AFP
image

Nakon što je 2021. godine ozlijedila leđa, promijenila je pristup vježbanju

VALERIE MACON AFP

"Naši su umovi naviknuli da mora boljeti kako bi funkcioniralo, ali zapravo postoji i nježniji pristup", rekla je tada. Coleman se nadovezala i objasnila da je Aniston inače sklonija izazovima i intenzivnijem načinu vježbanja, no shvatila je kako ne mora slomiti svoje tijelo da bi vidjela rezultate.

"Kada treniramo, pažljivo planiram svaki trening i fokusiram se na jednostavne, ali učinkovite pokrete koji ciljaju svaku mišićnu skupinu - a rad na coreu je obavezan!", rekla je tada o svojem pristupu mlada trenerica.

Linker
26. travanj 2024 10:38