jasna poruka

Nikolina Ristović oštro: ‘Tračeve izmišljaju mrzitelji, šire ih budale, a prihvaćaju idioti‘

Bivša voditeljica Nikolina Ristović objavila je pravu ljetnu fotku, na kojoj u cvjetnoj haljini šeće livadom. No više od sanjive fotografije, pažnju njenih pratitelja privukao je znakovit status uz nju.

"Happy Friday! I još nešto... Tračeve izmišljaju mrzitelji, šire ih budale, a prihvaćaju idioti... Ima smisla?", napisala je.

Nikolina dobro zna kako je to nositi se s tračevima. Otkako je u svibnju preminuo njen suprug Vidoje Ristović, suočena je s brojnim tračevima, ali i napadima svog svekra Viktora Ristovića, poznatijeg kao Miša Grof.

image

Nakon što je njen odvjetnički tim najavio tužbu protiv Viktora Ristovića, njegovo javno povlačenje Nikoline po blatu je stalo

NERA SIMIC/CROPIX

Iako je on nedavno prestao javno napadati snahu, mediji u regiji su do tog trena prenijeli brojne nimalo laskave komentare o udovici njegovog sina.

Naime, tata Ristović nema namjeru svoju imovinu dijeliti sa snahom te je to jasno dao do znanja u javnosti dajući nedvosmislene izjave u srbijanskim medijima. Nakon što je Nikolina potvrdila da joj Viktor Ristović duguje ostavštinu pokojnog supruga, donedavne tenzije između njih pretvorile su se u nimalo lijepi javni okršaj.

Ipak, nakon što je njezin odvjetnički tim najavio tužbu protiv Viktora Ristovića, njegovo javno povlačenje Nikoline po blatu je stalo.

Linker
18. travanj 2024 16:25