VALERIE MACON AFP
NOVA LJUBAV?

Nema čekanja: Taylor Swift viđena sa zvijezdom serije ‘Stranger Things‘ svježe nakon prekida

Ove je godine američka kantautorica Taylor Swift prekinula svoju šestogodišnju vezu s Joeom Alwynom, nakon toga je kratko bila s kontroverznim glazbenikom, a sada je viđena u studiju na Manhattanu s glumcem.

Ove je godine američka kantautorica Taylor Swift prekinula svoju šestogodišnju vezu s Joeom Alwynom, nakon toga je kratko bila s kontroverznim glazbenikom, a sada je viđena u studiju na Manhattanu s glumcem.

Poznata glazbenica Taylor Swift u posljednje vrijeme često posjećuje glazbeni studio Electric Lady Studios na Manhattanu. Tamo dolazi u isto vrijeme kao i američki glumac iz Stranger Thingsa kojeg mnogi nazivaju komadom, Joe Keery zbog čega se počelo nagađati o mogućim razlozima njihova sastanka tamo. Taylorini fanovi podivljali su nagađanjima, budući da je tek nedavno prekinula svoju kratku vezu s kontroverznim glazbenikom iz grupe The 1975., Britancem Mattyjem Healyjem koju su započeli par tjedana nakon njezinog još jednog prekida u ovoj godini, i to šestogodišnje veze s Joeom Alwynom.

image

Pjevačica Taylor Swift nedavno je prekinula vezu s Joeom Alwynom

SUZANNE CORDEIRO AFP

Joe Keery glumi Stevea Harringtona u Netflixovoj hit seriji "Stranger things", no on nije samo glumac, već i glazbenik koji je glazbu u svojim ranim dvadesetima objavljivao po imenom Cool Cool Cool. Zatim je postao gitarist i bubnjar psych-rock benda Post Animal. Godine 2019. objavljeno je da je Joe napustio bend kako bi se usredotočio na glumu, a zatim je te iste godine objavio solo glazbeni album pod imenom Djo i očito nastavio s glazbom. Viđen je u ponedjeljak kako napušta glazbeni studio u Greenwich Villageu na Manhattanu kojeg posjećuje i 3ahaa3-godišnja Taylor. Tamo su snimljeni mnogi njezini hitovi, a navodno ponovno snima svojih prvih šest albuma.

U utorak je Taylor u studio stigla u ‘chic‘ izdanju. Bijela bluza i traper suknja, a 31-godišnji Joe Keery se uskladio s njom! Glumac je ležerno izgledao u običnoj bijeloj majici kratkih rukava, svijetlim ispranim plavim trapericama, tamnom sakou i tamnoplavoj bejzbol kapici. Iako je pokušao sakriti svoj identitet u jednom trenutku spuštene glave, s kapicom i sunčanim naočalama, Joe je ipak stao i okinuo selfije s obožavateljima koji su čekali ispred studija. Nije poznato je li Joe pohađao poznati studio za snimanje zbog vlastitog rada kao Djo, ili kako bi se sastao s Taylor, a možda ipak i radio na nečemu s njom.

No bez obzira na razloge, obožavatelji su vrlo brzo počeli nagađati. "Snimaju li soundtrack Stanger Thingsa ili tako nešto?" upitala je jedna obožavateljica. Druga je dodala: "Ovo je tako ‘random‘, ali s obzirom na to da je on i glazbenik hmm..." Istovremeno, neki su obožavatelji mislili da je Joe zapravo Taylorin bivši dečko Joe Alwyn, odnosno glumca Stranger Thingsa zamijenili su s britanskim glumcem.

Linker
26. travanj 2024 11:30