BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
pokušava sve sakriti

Nakon što je jedva izustio da se zaručio, zločesti ‘Loki‘ u tajnosti dobio dijete s kolegicom

Glumac je u lipnju ove godine potvrdio da će se vjenčati s glumicom Zawe Ashton s kojom se spetljao 2019. godine, no detalje nije otkrivao.

Glumac je u lipnju ove godine potvrdio da će se vjenčati s glumicom Zawe Ashton s kojom se spetljao 2019. godine, no detalje nije otkrivao.

Engleski glumci Tom Hiddleston i Zawe Ashton u tajnosti su dobili svoje prvo dijete. Kako je otkrio izvor za US Weekly, zaručnici su van sebe od sreće zbog prinove."ispunjeni radošću" nakon dolaska njihove bebe.

Tom i Zawe jedva su čekali biti roditelji i ispunjeni su radošću. Ne spavaju puno, ali su oduševljeni", rekao je nepoznat izvor. Tom je potvrdio zaruke u lipnju nakon što je svijet obišla fotografija zaručničkog prstena njegove buduće supruge.

Glumica je proljetos "neoprezno" pozirala na selfiju s britanskom televizijskom voditeljicom AJ Odudu na after partyju dodjele BAFTA nagrada, a Odudu je fotografiju s prstenom na glumičinoj lijevoj ruci podijelila na društvenim mrežama.

image

Tom Hiddleston i Zawe Ashton

YUI MOK/PA IMAGES/PROFIMEDIA

Nakon toga su britanski tabloidi nagovarali Hiddlestonea da se izjasni pa je jedva izustio: "Zaručeni smo i jako sam sretan".

Tom i Zawe spetljali su se nakon što su 2019. zajedno glumili u predstavi "Izdaja", no nisu puno govorili o svojoj vezi. Žele je zadržati za sebe, što im generalno i uspijeva, no nekada i ne.

Naime, već su bili opako zaljubljeni, ali su skrivali romansu, dok ih paparazzi u rujnu prošle godine nisu uočili na ljetovanju na Ibizi.

Zajedno su se pojavili tek na dodjeli nagrada Tony u New Yorku i uselili se u zajednički dom u Atlanti u Georgiji.

Linker
07. svibanj 2024 12:11