ERIK PENDZICH SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
o teškom periodu

Nakon godina skrivanja Jennifer Aniston otkrila što je prošla da dobije dijete: ‘Bilo je teško‘

Glumica smatra kako se u medijima stvorio narativ da je bila sebična i marila jedino za karijeru, no istina je da je željela postati majka.

Glumica smatra kako se u medijima stvorio narativ da je bila sebična i marila jedino za karijeru, no istina je da je željela postati majka.

Zvijezda Prijatelja Jennifer Aniston je u razgovoru za časopis Allure ispričala kako se svojedobno podvrgnula postupku medicinski potpomognute oplodnje, no pokušaj je bio neuspješan.

Glumica je otkrila kako je u kasnim 30-ima i 40-ima, dok je bila u centru pozornosti medija, proživljavala vrlo teško razdoblje te je pokušavala zatrudnjeti.

"Bio je to izazovan put za mene, put stvaranja djeteta. Sve te godine i godine nagađanja... Bilo je stvarno teško. Pokušavala sam s in vitro metodom, pila kineske čajeve, što god", ispričala je Aniston i dodala kako zbog svojih odluka nimalo ne žali.

image

Jennifer priznaje da je proživjela težak period

ROB LATOUR SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Dala bih sve da mi je netko rekao: ‘Zamrzni svoje jajne stanice. Učini si uslugu.‘ Jednostavno ne pomišljaš na to. I evo me danas - taj je brod otplovio", priznala je.
Također, sugerirala je da mediji mogu biti okrutni prema ženama u industriji koje nemaju djecu, te kako se stvorio narativ da je bila sebična i marila jedino za karijeru.

"Ne daj Bože da je žena uspješna i da nema dijete”, rekla je Jennifer.

Aniston i glumac Justin Theroux rastali su se 2018. nakon dvije godine braka. Glumica je ranije bila udana za kolegu Brada Pitta, te se osvrnula na šuškanja o razlozima njihova prekida:

"A razlog zašto me moj muž ostavio, zašto smo prekinuli i okončali naš brak, bio je taj što mu nisam htjela dati dijete? To su bile apsolutne laži. Nemam što sakriti u ovom trenutku."

image

Smeta je što su je proglasili ‘sebičnom‘ jer nema djecu

SHUTTERSTOCK EDITORIAL PROFIMEDIA

Glumica je istaknula kako s godinama ipak osjeća olakšanje, jer se više ne mora brinuti oko procesa potpomognute oplodnje niti razmišljati je li bio uspješan.

"Provela sam toliko godina krijući svoju priču o in vitro oplodnji. Svijet stvara priče koje nisu istinite, pa bih mogla reći istinu. Osjećam se kao da izlazim iz hibernacije. Nemam što skrivati", poručila je.

Linker
28. travanj 2024 08:43