vratio se iz zagreba

Miša Grof okrenuo ploču: ‘Nikolina ima u Beogradu dva stana, može doći kad god želi‘

"Nitko joj ništa ne brani i što se mene tiče sa svojim životom neka radi što joj je volja", poručio je.

Viktor Ristović oglasio se nakon što je obilježio rođendan svog prerano preminulog sina Viktora. Netom prije toga Vidojeva udovica Nikolina Ristović objavila je fotografije ranijih proslava rođendana srpskog povjesničara umjetnosti.

"Ovako je to izgledalo na današnji dan. 25. srpnja kroz godine. Niz sretnih uspomena. Svaka je dragocjena. Njih nam nitko ne može zabraniti", napisala je.

Viktor Ristović srpskim je novinarima rekao da ne zna zašto Nikolina naglašava joj netko pokušava oteti uspomene s Vidojem te da nitko to ne želi napraviti.

image

Nikolina Ristović

RANKO SUVAR/CROPIX

"Ne znam što Nikolina naglašava po društvenim mrežama da nitko ne može oteti joj uspomene s mojim sinom, pa nitko to ne bi ni pokušavao! To što su oni imali, sve lijepe trenutke i treba pamtiti. Ja sam danas izašao na groblje, tako smo obilježili njegov rođendan. Ranije smo uvijek pompezno slavili, uvijek smo bili na okupu, a ove godine nažalost na groblju. Tek sam se vratio iz Zagreba, sređivao sam nešto s odvjetnicima oko svoje firme, a koliko znam Nikolina je u Beogradu. Nismo se čuli, pa ne znam hoće li dolaziti na groblje, ali s nama se nije pojavila. Možda dođe odvojeno, tko zna. Možda i ne. Ne znam što je umislila, pa ispada da ja njoj nešto non stop branim. Ima ovdje u Beogradu dva stana, ima svoj prostor, može doći kad god poželi. Nitko joj ništa ne brani i što se mene tiče sa svojim životom neka radi što joj je volja", rekao je Miša Grof, prenosi nova.rs.

Linker
25. travanj 2024 11:08