Matt Damon

 SHUTTERSTOCK
fanovi oduševljeni

Matt Damon iznenadio novim izgledom: "Kao staro vino! Što stariji, to bolji"

Obožavatelji su 53-godišnjeg glumca na društvenim mrežama nazvali "silver foxom", a brojnim obožavateljicama glumac izgleda bolje nego ikada.

Obožavatelji su 53-godišnjeg glumca na društvenim mrežama nazvali "silver foxom", a brojnim obožavateljicama glumac izgleda bolje nego ikada.

Pedesettrogodišnji glumac Matt Damon privukao je poglede na dodjeli Zlatnih globusa u Los Angelesu na koju je došao u pratnji supruge Luciane Barroso s kojom je u braku od 2005. godine, a zajedno imaju tri kćeri: 17-godišnju Isabellu, 15-godišnju Giu i 13-godišnju Stellu, dok Luciana iz prethodnog braka ima i 25-godišnju kćer Alexiju. Damon je na crveni tepih stigao u elegantnom smokingu, a sva pažnja bila je usmjerena na njegov novi izgled i frizuru. Naime, glumac je na spomenutu dodjelu došao s prirodnom sijedom kosom, a korisnici društvene mreže X, prije poznate kao Twitter, nazvali su ga "silver foxom" (starim liscem), nadimkom koji dugi niz godina nose američki glumci Richard Gere i George Clooney.

image

Matt Damon oduševio je obožavatelje novim izgledom, a jednako zanosno izgledala je i njegova supruga

CHELSEA LAUREN/SHUTTERSTOCK

"Matt Damon je kao staro vino, što je stariji, to je bolji", "Nisam mislila da Damon može biti zgodniji dok ga nisam vidjela sa sijedom kosom", glase komentari obožavateljica na društvenoj mreži.

Luciana je također plijenila poglede u crnoj uskoj haljini bez naramenica. Inače, Matt i njegova supruga bili su za stolom u društvu hollywoodskog para - Bena Afflecka i Jennifer Lopez. Matt i Ben poznaju se još od malih nogu. Zajedno su snimili film "Dobri Will Hunting", a film im je donio 1998. godine prestižne nagrade Zlatni globus i Oscar u kategoriji najboljeg scenarija.

Na ovogodišnjim Zlatnim globusima, dvojica prijatelja su zajedno uručili nagradu za najboljeg redatelja, a osvojio ju je Christopher Nolan za film "Oppenheimer". Također su bili nominirani za najbolji mjuzikl ili komediju za film "Air" na kojem su Ben i Damon surađivali, dok je Matt bio nominirana za najboljeg glumca u istoimenom filmu. U istom društvu mogli bi se naći i na Oscarima, a hoće li se to dogoditi saznat ćemo 10. ožujka jer je upravo tada zakazana 96. svečana dodjela u Los Angelesu.

Linker
28. travanj 2024 06:32