radi se punom parom

Maja Šuput i Frano Ridjan kao voditeljski par, ona oduševila obožavatelje party haljinom

Za glazbenicu i zabavljačicu nema puno odmora pa se umjesto u pjevačkoj, ovom prilikom ponovno našla u ulozi voditeljice.

"Večeras nakon dugo vremena ponovo u ulozi voditeljice", napisala je pjevačica Maja Šuput na Instagramu, a u voditeljskoj ulozi se našla s voditeljem Franom Ridjanom s kojim je već surađivala na projektima Nove TV. Najčešće se duo nalazio u suprotnim ulogama - ona kao članica žirija, a on kao voditelj, a sada su se ponovno udružili s dobrim ciljem.

Maja i Frano na Jarunu su vodili program humanitarne akcije kojom se skupljao novac za 13-godišnjeg Franju Kalfića koji je u ranoj dobi obolio od leukemije te je prvo dijete kojem su na našim prostorima transplatirana pluća.

Maja je već oduševila u ulozi voditeljice, kada je s Igorom Mešinom vodila "Ples sa zvijezdama". Za ovu priliku, nosila je metalik haljinu na resice visokog ovratnika i otvorenih leđa, a kosu je podigla u stilu Kim Kardashian - naime, ova frizura postala je popularan izbor posljednjih mjeseci, osobito u svečanim prilikama. Prije Kim (i Maje), sličnu punđu u messy stilu s pramenovima koji uokviruju lice nosile su Brigitte Bardot i Pamela Anderson u devedesetima. "Bravo! Jedno od najljepših izdanja", "Predivna Maja" i "Woow", pisali su joj pratitelji u komentarima, a dio atmosfere s događaja podijelila je i na Instagram storyju.

Inače, Maja se s obitelji prije nekoliko tjedana odmarala na Ibizi, a odmah po povratku vratila se poslovnim obvezama. Nastupala je u Istri, Rijeci, a sada i na zagrebačkom Jarunu.

Linker
20. travanj 2024 13:47