Presretna pop diva u Travisovom zagrljaju  

 ROB CARR GETTY IMAGES VIA AFP
spontana pjevačica

Ludo zaljubljena Taylor Swift utrčala na teren kako bi s dečkom Travisom proslavila pobjedu

Iako je dosad u javnosti dosad vješto izbjegavala pokazivanje emocija, velika pobjeda momčadi Travisa Kelcea s kojom su se plasirali na finale Super Bowla, bila je dovoljna da pjevačica potrči partneru u zagrljaj.

Iako je dosad u javnosti dosad vješto izbjegavala pokazivanje emocija, velika pobjeda momčadi Travisa Kelcea s kojom su se plasirali na finale Super Bowla, bila je dovoljna da pjevačica potrči partneru u zagrljaj.

Poslije dvadeset godina u zabavljačkoj industriji tijekom kojeg je Taylor Swift uvježbala kontrolirati osjećaje u javnosti, odnosno pokazati fanovima ono što želi, čak su i njoj prošlog vikenda, popustile kočnice. Kada su Kansas City Chiefsi, momčad američkog nogometa čija je zvijezda njezin dečko, Travis Kelce, izborili odlazak na Super Bowl koji će se 11. veljače igrati u Las Vegasu, Taylor je s tatom svog partnera, Edom Kelceom, iz VIP lože pojurila na teren. Pratili su ih Travisova mama, Donna, te brat Jason. Razlog za slavlje bila je činjenica da je Travis relativno rano odigrao ključno polaganje za svoju momčad na stadionu suparnika Baltimore Ravensa i doveo ih nadomak pobjede. Kada je utakmici i formalno došao kraj, a Travis timu osigurao nastup na najvažnijem sportskom događaju godine, četvrti put u posljednjih pet sezona, Taylor nije mogla skrivati emocije.

image

Zbog njega će na Super Bowl letjeti 13 sati iz Japana do las Vegasa, gdje će se održati finale.

PATRICK SMITH GETTY IMAGES VIA AFP

Kada se u slavljeničkom metežu probila do dečka, bacili su se jedno drugome u zagrljaj. Taylor je pokušavala skriti suze, ali u svemu obzirno vodila računa da svi članovi njegove obitelji dobiju svoj trenutak sa šampionom. Vidjelo se da se malo odmaknula kako bi braća dobila prostor i priliku proslaviti pobjedu. Kad se pridružila slavlju na terenu, jednoj od najmoćnijih žena show businessa više nisu smetale kamere. Naime, ranije je odbrusila snimatelju CBS-a koji ju je dugo fokusirao za vrijeme utakmice: "Odlazite, molim vas".

image

Pobjednički par na stadionu Baltimore Ravensa

PATRICK SMITH GETTY IMAGES VIA AFP

Taylor bi svog dečka trebala bodriti i u finalu. Nagađa se kako će zbog Super Bowla u Las Vegasu letjeti 13 sati iz Japana gdje u veljači nastavlja svoju Eras turneju te se potom odmah vratiti koncertima i turneji koja je već odavno rasprodana diljem svijeta.

Linker
27. travanj 2024 08:46