ANGELA WEISS/AFP/PROFIMEDIA
Zločesta Pepeljuga

Juraj Zigman opet uspio zadiviti svijet: kostim zločeste pepeljuge Nicki Minaj oduševio fanove

Plavi kostim pepeljuge koji je za svoj party izabrala Minaj, oduševio je fanove koji su je zasuli komentarima i pohvalama.

Plavi kostim pepeljuge koji je za svoj party izabrala Minaj, oduševio je fanove koji su je zasuli komentarima i pohvalama.

Nije iznenađenje da Juraj Zigman kreira za svjetske zvijezde, no, kostim koji je napravio za Nicki Minaj i proslavu Noći vještica prikupio je 2,3 milijuna lajkova na Instagramu popularne pjevačice. Plavi kostim pepeljuge koji je za svoj party izabrala Minaj, oduševio je fanove koji su je zasuli komentarima i pohvalama. Zanimljivo, mnogi od komentatora odmah su prepoznali da je u pitanju djelo hrvatskog dizajnera kojemu ovo nije prva suradnja s Nicki Minaj.

Na svom Instagram profilu Juraj je detaljno pokazao i kako je nastao ovaj kostim te koliko je materijala, slojeva, kamenčića i traka iskoristio za savršeni kostim ‘zločeste pepeljuge‘.

Riječki dizajner, Juraj Zigman dulje vrijeme niže uspjehe izvan Hrvatske, a njegove su kostime nosile brojne zvijezde poput američke pop pjevačice Christine Aguilere koja po svemu sudeći također obožava njegove kreacije.

image
BILL CHAPMAN/LONDON ENTERTAINMENT/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Naime, na Los Angeles Pride Festivalu proteklog ljeta pjevačica se pojavila u zadvodljivom vamp crvenom kombinezonu i ukrala sve poglede.

Linker
30. travanj 2024 20:49