VITAL PROTEINS/ MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
uvijek zanosna

Jennifer Aniston oduševila novim izgledom na naslovnici, a pričala je i o tajnama svog izgleda

Osim što je poznata glumica iz devedesetih izgledala zanosno na naslovnici magazina, Aniston je pričala o svojoj rutini i treninzima.

Osim što je poznata glumica iz devedesetih izgledala zanosno na naslovnici magazina, Aniston je pričala o svojoj rutini i treninzima.

Glumica Jennifer Aniston poznata je po besprijekornoj figuri i tenu koji njeguje, a nakon što je nedavno objavila fotografiju u "kompresijskim hlačama" zavidan izgled pokazala je i na naslovnici magazina CR Fashion Book. U intevjuu koji je dala za istu publikaciju dotaknula se svoje rutine koje se drži u održavanju mladolika izgleda i u petom deseljeću života.

"Pijem puno vode, krećem se svakodnevno, pokušavam jesti zdravu, svježu hranu i pokušavam spavati koliko god je to moguće. Taj zadnji dio je izazovan za mene, ali je važan", rekla je 54-godišnja glumica. Dodala je i da uvelike osjeća posljedice kad se ne naspava i ne odmori koliko joj potrebno. "Pokušavam biti jako pažljiva o tome što i o čemu razmišljam. Naš svijet prolazi kroz neke izazove i znam da je svima jako stalo, ali ponekad mislim da je važno isključiti negativne misli", poručila je Aniston.

Glumica je u lipnju otkrila novu suradnju s Pvolveom, funkcionalnim fitnes programom koji kombinira vježbe različitih intenziteta koje imitiraju svakodnevne tjelesne pokrete i kojem posljednje vrijeme duguje održavanje figure. "Pvlove je jedinstveni pristup koji uzbuđeno dijelim s drugima, to je bilo transformativno za mene. Sa svakog treninga odlazim puna energije i snage, ali nisam iscrpljena", rekla je glumica te je istaknula da potiče ljude da sami probaju vježbe i da se uvjere u njih. "Bez obzira na razinu vaše kondicije, to je vježba u kojoj zaista možete početi tamo gdje jeste", poručila je Aniston. Osim toga, otkrila je da nikad nije bila toliko motivirana za vježbanje kao s time programom. "Radujem se treninzima i osjećam se snažnije i ugodnije u svom tijelu kada radim treninge", kazala je glumica.

Za potrebe ove naslovnice Aniston je nosila kratku bijelu Valentino jaknu ispod koje se nalazio tek crni grudnjak te je tako naglasak stavljen na njezin mišićav trbuh. Look je upotpunjen Valentino kravatom koju su brojne zvijezde, uključujući Kylie Minogue, nosile na posljednjoj Valentino zabavi u Londonu za vrijeme Tjedna mode. I dok je rado pozirala u izazovnim odjevnim kombinacijama te otkrila tajne svog njegovanog izgleda, o svojim budućimglumačkim planovima nije govorila. Naime, iako se štrajk pisaca u Hollywoodu polagano privodi kraju, još uvijek je aktualan onaj glumački stoga zvijezde, dok se i ta situacija ne razriješi, ne samo da ne glume nego i odbijaju govoriti išta o potencijalnim planovima.

Glumica koja se proslavila u seriji "Prijatelji", kasnije se više posvetila filmskim ulogama i to posebice u romantičnim komedijama. Nakon 15 godina vratila se na male ekrane i to u dramskoj seriji "The Morning Show", gdje glumi s kolegicom i prijateljicom koja joj je u seriji "Prijatelji" glumila sestru, Reese Witherspoon. Radnja serije prati dvije novinarke koje se na početku ne podnose, ali postaju kolegice, a osim toga bavi se i problemima spolnog uznemiravanja. Aniston i Witherspoon osim što zajedno glume u seriji su također i producentice same serije. Osim što je poznata glumica, osnovala je i svoj brend za njegu kose "LolaVie" 2021. godine zajedno sa svojim frizerom Chrisom McMillanom, koji je zaslužan za kultnu Rachel frizuru.

Linker
27. travanj 2024 14:16