vrijedne uspomene

Iva Majoli zatrpala Instagram fotkama svog vjenčanja, jedan gost je pravo iznenađenje

Nakon velikog uzbuđenja, naša najbolja tenisačica odlučila je sa svojim pratiteljima podijeliti njoj važne ljude i trenutke s vjenčanja koji će joj ostati u trajnom sjećanju.

Nakon velikog uzbuđenja, naša najbolja tenisačica odlučila je sa svojim pratiteljima podijeliti njoj važne ljude i trenutke s vjenčanja koji će joj ostati u trajnom sjećanju.

Naša proslavljena tenisačica i izbornica Fed Cup reprezentacija još uvijek je pod dojmom svog nedavnog vjenčanja pa svakim danom na svom Instagramu otkriva sve više detalja s bajkovite ceremonije u Kraljevskoj palači (Palazzo Reale) u Milanu. Podsjetimo, Iva Majoli 6. listopada udala se za talijanskog poduzetnika Roberta Calegarija, a u novoj objavi otkrila je da je na ceremoniji prisustvovao i Giuseppe Sala, milanski gradonačelnik koji je mladencima poželio svu sreću svijeta.

Objavila je i fotografiju s dugogodišnjom prijateljicom i kumom, zagrebačkom sutkinjom Ivom Vucelić Šipek uoči i nakon vjenčanja, a uz njih se vidi i Ivin mali ljubimac. Za sada još nije objavila fotografije sa svadbene večere koja je održana u luksuznom hotelu Principe di Savoia, a neki od uzvanika su nam rekli da je bilo jako veselo. Milansko vjenčanje bilo je organizirano samo s njihove obitelji i bliske prijatelje, a veliki party priredit će iduće godine u proljeće na koji će pozvati puno veće društvo.

A kako nam je Iva otkrila, i to će biti negdje u Italiji. Iva Majoli već se udomaćila u Milanu gdje će joj biti novi dom, a zahvaljujući poznanstvima njezinog supruga, uključila se i u tamošnji bogati društveni život. No kako nam je rekla pije svadbe, oboje su jako zaposleni pa im je zapravo praznik kada se u zajedno nađu kod kuće i u miru provedu večer.

Za sad ne planiraju svadbeno putovanje jer ionako stalno negdje putuju, a Iva nam je otkrila kako njezin Roberto obožava Sardiniju gdje odlazi tijekom cijele godine kada ulovi koji slobodan dan.

Linker
03. svibanj 2024 14:24