Blistava trudnica

Hilary Swank otkrila zašto je s trudnoćom čekala do 49. godine

Dvostruka dobitnica Oscara pojasnila je zašto je sada ostala u drugom stanju i što se moralo poklopiti da joj se želja ostvari.

Svjesna kako radosna vijest o njezinoj trudnoći s blizancima i dalje intrigira javnost, premda ju je podijelila još početkom ovog mjeseca, holivudska glumica Hilary Swank otkrila je još detalja o majčinstvu u dobi kad bi ta odluka, u nekim slučajevima, mogla biti rizična. Na sreću, dvostruka dobitnica Oscara objavila je da osim mučnina nema trudničkih tegoba. Pohvalila se i da je bez problema prošla kroz razdoblje kada ju joj liječnici savjetovali mirovanje.

"Znam da mnoge zanima zašto sam dugo čekala? Znate što, o majčinstvu sam razmišljala čak i kao mlada djevojka. Ta misao bila je stalno prisutna. Nisam bila njome opterećena, ali sam se nadala da će mi se to dogoditi. Godinama sam imala karijeru, bez prave veze u kojoj poželite dijete baš s tim muškarcem. Meni se to dogodilo prije svega četiri, pet godina. Moralo se posložiti više elemenata da postanem mama", ispričala je diva u razgovoru za Extra TV.

U sretnom je braku s poduzetnikom Philipom Schneiderom: upoznali su se 2016. i hodali dvije godine prije nego što su se vjenčali. Trebalo joj je vremena da se uvjeri da on taj s kojim želi podizati djecu. Glumica je, naime, do 2007. bila u ne baš sretnom, desetogodišnjem braku s mlađim bratom Roba Lowea, Chadom Loweom, a nakon njega ljubila je financijaša Rubena Torresa. Prije šest godina bili su zaručeni, ali ni on ju nije mogao zadržati uz sebe.

Tek je sa sadašnjim suprugom doživjela osjećaj da u njezinom emotivnom životu sve sjeda na svoje mjesto. Nisu se, kaže, posebno trudili postati roditelji: blizanci su im se dogodili poput malog čuda, prenosi Fox News.

image

Blizanci stižu u proljeće.

ROGER WONG/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

"Prijatelji mi kažu da ću imati sve dvostruko, od ‘lupanja‘ hormona do mučnina. Trudnoća s blizancima znači i dvostruko više sreće", ranije je izjavila dodajući da je čekala s objavom sretne novosti sve dok joj liječnici nisu potvrdili kako je sve u najboljem redu. Posebno je veseli činjenica da bebe stižu na svijet 16. travnja, na rođendan njenog oca, Stephena.

"Prekrasno je. Sve se poklopilo. Tata mi je bio jedan od najdražih oslonaca na svijetu”, zaključila je glumica.

Linker
20. travanj 2024 12:02