IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Zar je već toliko!?

Hailey i Justin danas slave poseban dan: ‘Nikoga nisu slušali...‘

Kanadski pjevač i manekenka vjenčali su se 2018. godine, a sudeći po objavama na društvenim mrežama zaljubljeni su kao i prvog dana.

Kanadski pjevač i manekenka vjenčali su se 2018. godine, a sudeći po objavama na društvenim mrežama zaljubljeni su kao i prvog dana.

Justin i Hailey Bieber proslavili su četvrtu godišnjicu braka. Kanadski pjevač podijelio je crno-bijeli selfi na kojem on i njegova supruga leže jedno pored drugoga s preslatkim psićem između njih.

"Sretna godišnjica mom najboljem prijatelju i supruzi Hailey Bieber! Hvala što me činiš boljim u svakom pogledu", napisao je 28-godišnji Justin na Instagramu.

I njegova tri godine mlađa supruga Hailey je podijelila preslatku objavu na Instagramu koja sadrži seriju njihovih zajedničkih fotografija.

"Najljepši čovjek kojeg sam ikada upoznala... ljubav mog života. Hvala Bogu na tebi", zaključila je manekenka.

Jedna snimka prikazuje kako se par ljubi na ceremoniji vjenčanja u Južnoj Karolini, održanoj gotovo godinu dana nakon što su se vjenčali u zgradi suda u New Yorku, s Baldwinovim velom na kojem piše: "Dok nas smrt ne rastavi".

People je u rujnu 2018. potvrdio da su se Justin i Hailey u tajnosti vjenčali samo dva mjeseca nakon što su se zaručili na Bahamima 7. srpnja 2018.

"Odlučili su se na taj korak i nisu nikoga slušali", rekao je izvor blizak paru za People.

Vjenčanje 30. rujna 2019. par je proslavio većom ceremonijom pred obitelji i prijateljima kada su razmijenili zavjete i prstenje Tiffany & Co. u Montage Palmetto Bluffu u Blufftonu, u Južnoj Karolini.

Manekenka je nedavno odlučila govoriti o jednoj specifičnoj priči koja prati nju i Justina godinama.

“Kruži jedna velika izmišljotina da me Justin maltretira godinama", otkrila je manekenka te dodala: "To je tako daleko od istine. Zaista sam sretna što mogu reći da sam s nekim tko me izuzetno poštuje. S osobom sam koja čini da se svakim danom osjećam posebnom".

image

Justin i Hailey Bieber

RMLA/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Nastavila je objašnjavati kako je istina najmoćnije oružje protiv "laži i s.anja".

"Nikada nismo bili više očarani jedno drugim i toliko nam je zabavno zajedno, uživamo o svakom trenutku‘‘, rekla je manekenka.

Linker
27. travanj 2024 12:12