PROFIMEDIA
Razniježio mnoge

Emotivan trenutak: Nakon povijesne pobjede Đoković potrčao u zagrljaj voljene supruge

Novak Đoković je zabilježio još jednu maestralnu pobjedu, a proslavio ju je u zagrljaju svoje obitelji, sa suprugom Jelenom i djecom Tarom i Stefanom.

Novak Đoković je zabilježio još jednu maestralnu pobjedu, a proslavio ju je u zagrljaju svoje obitelji, sa suprugom Jelenom i djecom Tarom i Stefanom.

Novak Đoković i Casper Ruud igrali su u nedjelju u finalu Roland Garrosa. Đoković je uzeo svoj 23. Grand Slam naslova u karijeri i time pretekao Rafaela Nadala po broju osvojenih naslova te postao tenisač s najviše Grand Slamova u povijesti.

Finale je s tribina pratila Novakova supruga Jelena koja ga ne prati često po turnirima, ali mu je najveća podrška u karijeri. Istaknuo je to srpski tenisač u bezbroj intervjua.

"Život tenisača i sportaša općenito nije prilagođen njegovoj obitelji. Mi smo zajedno odlučili da Novak odlazi sam na turnire jer mu je potrebna puna koncentracija. Da bi postizao ovakve uspjehe, cijelo vrijeme mora imati rutinu i biti posvećen teniskim obvezama", rekla nam je jednom prilikom Jelena. Međutim, unatoč obiteljskom dogovoru, Novaku je očigledno jako puno značilo što ga je obitelj u nedjelju bodrila.

Nakon velike pobjede Novak je potrčao supruzi koja ga je čvrsto zagrlila i obasula poljupcima. Zatim su uslijedili zagrljaji sina i kćerkice, a malena Tara nije se odvajala od oca od onog trenutka kada ju je primio u naručje.

image
PROFIMEDIA

Podsjetimo, Jelena i Novak u braku su od 2014. godine, a njihova ljubav započela je još u srednjoj školi. Vjenčanje o kojem je brujio cijeli svijet održao se na Svetom Stefanu u Crnoj Gori. Mladenci su sudbonosno da izrekli na plaži, a svadbeno slavlje uveličalo je 140 uzvanika, među njima i Boris Becker. Četiri mjeseca kasnije Jelena je rodila sina Stefana, a tri godine kasnije na svijet je došla i kćerkica Tara.

image
PROFIMEDIA

Na pitanje koja je tajna njihovog uspješnog braka, Jelena nema odgovor. "Mislim da ne postoji neka formula, brak jednostavno funkcionira ili ne. Kao i svaki odnos. Potrebno je mnogo poštovanja i emocionalnog angažmana da bi brak bio kvalitetan i trajao. Novak puno putuje, a kad se vrati s puta, to je kao da se opet upoznajemo, ponovno se zavodimo jer smo se oboje u međuvremenu zaželjeli jedno drugog i možda ne tako uočljivo na prvi pogled, ali i promijenili", rekla je Jelena te otkrila da si ljubav i pripadnost izražavaju na milijun načina. Primjerice, Novak njoj piše pisma dok ona njega iznenadi sitnicama koje za njih imaju dublje značenje.

Linker
28. travanj 2024 17:44