nazad na posao

Donio je važnu odluku: Ella progovorila o Charlesovom odlasku u London bez nje

Charles Pearce je objavio da se vraća u London zbog posla, a njegova supruga Ella Dvornik ostala je u Hrvatskoj.

Nakon što je Charles Pearce objavio da se vraća u London zbog posla, a njegova supruga Ella Dvornik ostala je u Hrvatskoj, mnogi su se zapitali u kakvom su odnosu. Posljednja Ellina objava umirit će sve zabrinute, jer se Charles ipak vraća u Hrvatsku

"Užasno ljubomorna jer je Charles Pearce otišao u London bez mene. Ali jedva čekam da dođe u četvrtak i da mi donese jednu posebnu narudžbu zbog koje možda ostane na granici", napisala je.

Potom je otkrila da je ta posebna narudžba salata iz britanskog lanca Tesco te krafne.

"Ovo su za mene luksuzni pokloni, salata iz Tesca od 2 funte i krafne od 8 funti. Ja sam jeftina", našalila se.

Najuspješnija domaća influencerica odmor je provela na Zrću, a tijekom vikenda bila je na 100% Gang Festivalu, koji je okupio najatraktivnije hip-hop, trap i new Balkan wave izvođače u regiji.

"Spašavamo pijane ljude po Zrću. Nosimo im vodu, zovemo hitnu, brinemo za sve", poručila je na Instagramu pored videa koji je objavila.

Dok je ona bila na Zrću, Charles je objavio da se vraća u London, i to zbog posla.

"Nije lijepo, no prije covida radio sam čak i kad sam bio s obitelji. Radio sam puno, no glupasti ja se poluumirovio na ženinu želju te sam na neki način bio odsječen od svog svijeta", napisao je na Instagramu, a uz objavu je priložio Ellinu fotografiju iz 2019. godine na kojoj se vidi kako on i na odmoru ima laptop na koljenima te radi dok je pored njega kći Balie.

"Puno sam odličnog vremena proveo s obitelji u predivnoj Hrvatskoj, no izgubio sam osjećaj o svojoj svrsi. To nije dobro ni za muškarca ni za ženu", dodao je Charles.

"Vratio sam se poslu u mom predivnom rodnom gradu", napisao je i dodao da ga čeka šest mjeseci planiranja i teškog rada.

Njihove kćeri za to su vrijeme bile na Braču s bakom, kojoj to nije nimalo teško palo.

"Dakle, Balie je takva zabava i smijeh da uživam u svakoj minuti u njezinom društvu. Toliko je energije u njoj da sve oko nje pršti. Prava je Dvornikica. Dida bi se s njom baš dobro zabavio. Toliko je otvorena prema ljudima da sve ‘izlaje‘. Ali ima jednu neposrednost i energiju koja te naprosto privlači. Naučila je sama plivati i roniti tako da ne izlazi iz mora dok ne idemo kući. Jučer sam je vodila na dječju predstavu i zamalo nije otišla na binu direktno prisustvovati. To će biti još jedna posebna žena. Nikada neću zaboraviti scenu kada je mog tatu u zadnjim danima života držala za ruku puna suosjećanja što ne možeš zamisliti da dijete može. Balie je jedna gromada ljubavi", poručila je Danijela.

Opisala je i mlađu unuku.

"Lumi, ona je naša ‘nježnica‘, totalna opozicija svojoj sestri. Plaha, nježna, mila, nije tako otvorena poput Balie, ali je ovisna o Balienoj energiji. Balie je njezina svjetlost i zabava. Za razliku od Balie, Lumi neće odmah pohitati nepoznatim ljudima, prvo će ih odmjeriti, treba joj neko vrijeme da ih prouči. Ipak, ako kod Balie prođe, onda će vjerojatno i kod Lumi. Ribica moja", istaknula je Danijela.

Nakon nekoliko dana na Zrću i Ella je došla na Brač.

Ona i Charles vjenčali su se u veljači 2019. godine u Las Vegasu.

"Prije pet godina, kada smo se tek upoznali, Charles me želio odvesti u Vegas i oženiti, ali nisam imala vizu. Doduše, imam je sada. Ima li boljeg načina da se proslavi sretan završetak od novog sretnog početka. Već tri godine, otkako smo se zaručili, pokušavamo organizirati vjenčanje, ali s obiteljima na drugim krajevima Europe to je bilo stvarno teško. Pa smo se odlučili na ono u čemu smo najbolji, kako bi Frank rekao, "učinili smo to na svoj način". Evo nas, samo nas dvoje, službeno je. Upravo vjenčani! Balie, volimo te (i ti si službena)", napisala je tada Ella.

Linker
19. travanj 2024 02:33