uživa s djecom

Dok Brad ljubi novu djevojku, Angelina je sretna u društvu sina koji sve više sliči na tatu

Glumicu su paparazzi uhvatili dok je u elegantnom izdanju išla po kavu. Društvo su joj pravili 18-godišnja Zahara i 15- godišnji sin Knox kojeg rijetko viđamo u javnosti.

I dok svjetski mediji prate svaki korak Brada Pitta i njegove nove odabranice, Ines de Ramon s kojom će navodno Novu godinu dočekati u Meksiku, njegova bivša supruga Angelina Jolie nema komentara na glumčevu novu vezu. Umjesto toga, Angelinu koju u posljednje vrijeme rijetko viđamo u javnosti, paparazzi su uhvatili dok je s djecom išla po kavu u Los Angelesu. Glumica je bila elegantna u potpuno crnoj kombinaciji. Odijelo koje joj je savršeno stajalo sparila je s čizmama s visokom širokom petom i elegantnom dizajnerskom torbicom.

Društvo su joj pravila njezina djeca, 18- godišnja Zahara i 15-godišnji Knox. Jolie nije skidala osmijeh s lica. No, najviše pažnje medija svakako je privukao Knox, kojeg nemamo priliku tako često vidjeti u javnosti. No, mnogi mediji su se raspisali kako je 15-godišnjak koji ima i sestru blizanku Vivienne, sve više sličan svom slavnom ocu koji je prije nekoliko dana proslavio 60. rođendan.

image

Angelina je sa Zaharom i Knoxom otišla po kavu u Los Angeles. Knox nije bio oduševljen što ih paparazzi snimaju

TERMA,SL/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Angelina osim Zahare i Knoxa s Bradom ima još četvero djece - 22- godišnjeg Maddoxa, 20-godišnjeg Paxa, 17-godišnju Shiloh. Poznato je da je Angelina izrazito ponosna na svoje šestero djece, a nedavno je u intervjuu za The Wall Street Journal rekla da imaju odličan odnos.

"Oni su mi najbliže osobe u mom životu i njih smatram svojim prijateljima. Mi smo sedam vrlo različitih ljudi, a kako smo različiti, to nas ustvari čini snažnijima", kazala je ponosna majka.

Podsjetimo, Brad i Angelina upoznali su se na snimanju filma "Gospodin i gospođa Smith" dok je Pitt još uvijek bio u braku s hollywoodskom miljenicom Jennifer Aniston. Brad se ubrzo razveo od Aniston, a nakon šestero djece i dugogodišnje veze on i Jolie odlučili su stati pred oltar 2014. godine. No, Angelina je podnijela zahtjev za razvod 2016. godine.

Njihovom razvodu je prethodio veliki sukob i fizički obračun u privatnom avionu, a zbog incidenta je i FBI-u je pokrenuta istraga protiv slavnog glumca.

Linker
20. travanj 2024 23:19