Zbog preljuba

Definitivan kraj! Natalie Portman i službeno se razvela nakon 12 godina braka

Njihov gotovo 12 godina dugi brak okončan je u Francuskoj gdje žive s kćeri i sinom, a glumica je, nakon što ju je prevario, sredinom prošle godine podnijela zahtjev za razvodom braka.

Holivudska glumica Natalie Portman i njezin sad već bivši suprug, francuski baletan i koreograf Benjamin Millepied, formalno su okončali brak. Samozatajna glumica podnijela je zahtjev za razvod još prije osam mjeseci, no ovih dana doznalo se da je razvrgnut u veljači ove godine u Francuskoj, gdje su se skrasili sa svojom djecom, sedmogodišnjom kćeri Amalijom i dvanaestogodišnjim sinom Alephom, javlja People.

Potvrdio je to i predstavnik za medije dobitnice Oscara čiji je prioritet od srpnja 2023., kad je predala dokumente za razvod do sada, bio omogućiti njihovoj djeci što bezbolnije privikavanje na novu situaciju u njihovoj obitelji.

image

Natalie Portmansa suprugom Benjaminom Millepiedom 2022., na premijeri filma ‘Thor: Ljubav i grom‘

ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK

"U početku joj je bilo jako teško, ali njezini prijatelji okupili su se oko nje i pomogli joj da prebrodi najgore. Iz svega je izašla jača i sada pronalazi sreću u svojoj obitelji, prijateljima i poslu," ispričao je za People prijatelj blizak paru.

Glumica se 2023. godine u nekoliko navrata na javnim događanjima pojavljivala bez supruga, a od lipnja iste godine medijima kolaju nagađanja da je on krivac za bračnu krizu: dotad skladan odnos i sretnu obitelj ugrozio je (kratkotrajnom) aferom.

"Bilo je kratkog vijeka i gotovo je. On zna da je napravio ogromnu pogrešku i čini sve što može da navede Natalie oprostiti mu i zadrži obitelj na okupu", rekao je izvor za People.

image

Zvijezda serijala ‘Ratovi zvijezda‘ s djecom Alephom i Amalijom 2019., u Los Angelesu

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

Osoba upoznata s delikatnom situacijom u njihovom braku, otkrila je kako je 46-godišnji Benjamin Millepied pokušava popraviti štetu. "Natalie je nevjerojatno povučena i nema namjeru bilo što otkrivati medijima. Njezin najveći prioritet je zaštita djece i njihove privatnosti," otkrio je izvor za People.

Par se u međuvremenu usredotočio na pomaganje svojoj djeci da prihvate novu, za njih izazovnu situaciju. Tijekom prošle godine glumica, njen sad već bivši suprug i njihova djeca, fotografirani su tijekom obiteljskih izlazaka, no sada se pokazalo da je to zapravo bilo prijelazno razdoblje kojim su oboje htjeli pomoći djeci što podnijeti njihov razvod uz što manje suza.

Otkako se odlučila razvesti i naum provela u djelo predajući potrebne dokumente, 42-godišnja zvijezda filmova "O za osvetu" te "Thor: Ljubav i grom", spremila je u ladicu svoj vjenčani prsten. Na javnim događanjima dolazila sama, nitko nije uspio izvući iz nje ni riječ o tome što se događa, zašto je skinula burnu i gdje se nalazi njen suprug?

image

Natalie Portman (u ružičastom trikou) u sceni filma ‘Black Swan‘ iz 2010. godine

FOX SEARCHLIGHT/KOBAL/SHUTTERSTOCK

Glumica koja je postala planetarno popularna SF franšizom "Ratovi zvijezda", supruga je upoznala 2010., na snimanju filma "Crni labud" (godinu kasnije, za taj film dobila je nagradu Američke filmske akademije). Francuski koreograf pomogao joj je savladati složene baletne sekvence, a pritom su se zaljubili. Vjenčali su se 4. kolovoza 2012. i sve do kobnog proljeća 2023. ostavljali su dojam sretnog bračnog para, sve dok ju nije prevario.

"Natalie se nadala da će njezin brak biti zauvijek. Ali, pomirila se s tim gdje se nalaze i prihvaća njihovo novo normalno", zaključila je izjavom za People njena bliska prijateljica.

Linker
16. travanj 2024 21:30