prava fran fine

Dadilja za poželjeti: Mama Maja otkrila tko čuva Blooma

Iako maleni ima sve što može poželjeti u životu, nitko se ne može mjeriti s jednom posebnom osobom u njegovu životu.

Bloom Tatarinov glavna je zvijezda Instagram profila svoje majke, Maje Šuput, a posljednja njezina objava izazvala je još više pozitivnih reakcija zbog posebne gošće. Naime, maleni Bloom je dobio novu ‘dadilju‘, a njih dvoje se, sudeći po fotografiji, itekako dobro slažu.

"Kada trebate dadilju Fine, zovite Martinu. Dala mu je zlatni gumb odmah!", napisala je Šuput ispod fotografije.

Svoju kolegicu iz žirija Supertalenta, opernu pjevačicu Martinu Tomčić usporedila je s legendarnom Fran Fine, osebujnom dadiljom iz poznate istoimene serije.

"Martina je super dadilja", "Ajme, prekrasni zajedno! Najbolja dadilja", bili su neki od komentara Majinih oduševljenih pratitelja na društvenim mrežama.

Iako Martina Bloomu zasigurno nije prava dadilja, očito se odlično snalazi u toj ulozi, a Maja može računati na nju kad ‘zagusti‘.

Bloom je već nekoliko puta prisustvovao snimanju Supertalenta, a najviše ga je oduševio zlatni gumb

"Na setu s mamom. Moj jedini i najbolji zlatni gumb‘‘, napisala je ponosna majka Maja ispod fotografije.

Bloomu nimalo ne smeta što ga majka vodi po snimanjima i što je stalno ispred fotografskih objektiva jer se maleni jako dobro snalazi u tim situacijama.

Isto tako, obožava putovati jer ga je Maja nedugo nakon rođenja vodila na prvo putovanje, a i dan danas se zna našaliti da je njezin sin isti kao ona, najviše voli biti u hotelima i dobro jesti!

Linker
14. travanj 2024 00:48