PHILLIP FARAONE/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA
Njemu je dosadno

Čitač s usana otkrio što je izgovorila: Jennifer Lopez izludjelo Benovo ponašanje

Latino diva i glumac zajedno su došli na dodjelu Grammyja, a dok je ona uživala u raskošnoj haljini, on se vidljivo dosađivao. Kulminacija se dogodila pred kamerom.

Latino diva i glumac zajedno su došli na dodjelu Grammyja, a dok je ona uživala u raskošnoj haljini, on se vidljivo dosađivao. Kulminacija se dogodila pred kamerom.

Nema osobe koja je pratila Grammyje, a da nije zamijetila lice Bena Afflecka. Njegov zamrznuti pogled i nezainteresirani izraz lica pokrenuli su lavinu memeova. Posebno je zanimljiv trenutak bio kratki razgovor i interakcija između glumca i njegove supruge Jennifer Lopez. Njih dvoje sjedili su vrlo prisno, kada joj je u jednom trenu Ben nešto šapnuo.

To je jako naljutilo Jen pa mu je ona odgovorila i rukom ga potapšala u maniri "uozbilji se". Nakon toga shvatila je da su kamere snimile njihovu prepirku i doslovno se skamenila, koliko god je pokušala prikazati da je sve u redu.

Cijela se interakcija događala kada je voditelj ceremonije Trevor Noah sjeo baš do njih, tako da su kamere snimile sve, osim zvuka.

Daily Mail angažirao je profesionalnog čitača s usana da dešifrira razgovor. "Prestani", kaže mu Lopez.

"Izgledaj više prijateljski. Izgledaj motivirano", dodala je. "Možda budem", odgovorio joj je Affleck.

Lopez je izgledala mirno i sretno, dok je kraj nje nervozni Affleck nešto šapnuo u uho, ona je odbijala odgovoriti na njegovo agresivnije inzistiranje dok mu u jednom trenu nije odbrusila i rukom ga trznula po prsima.

Njena opomena je očito upalila, jer se glumac uspravio i ispravio odjeću, a cijela ova mini rasprava uhvaćena je na kameri. Jennifer je to pokušala prikriti svojim zaleđenim osmjehom, no njen suprug je i dalje imao prazan izraz lica tijekom cijele večeri.

I ova snimka izazvala je brojne komentare i šale na društvenim mrežama.

"Jennifer Garner sad doma jede kokice kao, curooo on je sad tvoj problem", ili "Njeno lice kada je vidjela kamere, haha".

Jen se nije dala smesti ni ovom situacijom, nakon ceremonije na društvenim mrežama samo je napisala: "Uvijek se najbolje zabavim sa svojom ljubavi, svojim suprugom".

Ovo je već drugi put da su Afflecka uhvatile kamere dok se ljuti, prvi put je to bilo u siječnju na premijeri filma "Shotgun Wedding" njegove supruge

Linker
29. travanj 2024 12:40