Britney Spears i Sam Asghari

 JERRY PEREZ PACIFICCOASTNEWS/PACIFIC COAST NEWS/PROFIMEDIA
Nije dugo trajalo

Britney Spears rastaje se od supruga Sama Asgharija: Presudila je sumnja na njenu prevaru

Nakon 14 mjeseci došao je kraj braku slavne pjevačice i izgleda da je oko sebe okupila odvjetnički dream team.

Nakon 14 mjeseci došao je kraj braku slavne pjevačice i izgleda da je oko sebe okupila odvjetnički dream team.

Došao je kraj još jednom slavnom braku. Kako javljaju strani mediji, Britney Spears razvodi se od supruga Sama Asgharija nakon svega 14 mjeseci braka. Pjevačica i model zajedno su više od pet godina, a njihovo je prošlogodišnje vjenčanje, iako privatno, odjeknulo medijima.

Iako obje strane za sad odbijaju dati ikakav službeni komentar na čitavu situaciju, kako javlja TMZ braku je navodno presudila Samova sumnja na prevaru. Naime, kako pišu, prošlog ju je tjedna suočio s glasinama o prevari te je uslijedila velika svađa nakon koje je on iselio iz njihova zajednička doma. Prema pisanju portala People, Asghari je u srijedu i službeno podnio zahtjev za rastavom.

Par se upoznao 2016. godine na snimanju spota za pjesmu "Slumber party", a zaručili su se u rujnu 2021. godine dok je pjevačica još uvijek bila pod konzervatorstvom, a Sam joj je bio potpora tijekom čitava procesa. Vjenčali su se prošlog lipnja, nakon što se Britney izborila za slobodu nakon mukotrpnog procesa tijekom kojeg je dala tridesetominutnu izjavu čija je snimka preplavila internet i u svijetu izazvala sažaljenje. Međutim, glasine o problemima počele su još u ožujku kad su oboje viđeni bez vjenčanog prstenja, ali ih je Asgharijev predstavnik Brandon Cohen brzo opovrgnuo rekavši da je Sam skinuo prsten zbog snimanja filma.

image

Slavne uzvanice na vjenčanju koje se održalo prije 14 mjeseci

B4859/AVALON/PROFIMEDIA

Pjevačici je ovo treći brak, a čini se kako se dobro pripremila za slučaj potencijalne rastave potpisavši predbračni ugovor kojim je zaštitila svu svoju imovinu. S obzirom na to da par nije imao zajedničke djece čitav će proces, čini se, biti puno lakši negoli je to bila njena rastava od Kevina Federlinea s kojim dijeli dvojicu sinova.

Linker
28. travanj 2024 09:23