ALESSIA PIERDOMENICO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
RAT SE NASTAVLJA

Brad je odgovorio Angelini na optužbe da je zlostavljao njihovu djecu

Jolie je u najnovijoj protutužbi opisala navodnu svađu i fizički obračun s Pittom, no njegova odvjetnica ističe da Brad neće preuzeti krivnju za nešto što nije učinio.

Jolie je u najnovijoj protutužbi opisala navodnu svađu i fizički obračun s Pittom, no njegova odvjetnica ističe da Brad neće preuzeti krivnju za nešto što nije učinio.

Brad Pitt je se oglasio o šokantnim optužbama za zlostavljanje koje je ovog tjedna iznijela njegova bivša supruga Angelina Jolie. Naime, glumica je u odgovoru na njegovu tužbu zbog obiteljske vinarije navela kako je Brad davio jedno od njihove djece, a drugo udario u lice za vrijeme leta avionom 2016. godine.

Odjel za brigu o djeci i obitelji u Los Angelesu i FBI pokrenuli su istrage zbog navodnog incidenta, no oba su slučaja zatvorena bez podizanja optužnice protiv glumca.

"Brad je još na početku priznao sve za što je odgovoran, za razliku od druge strane, ali neće priznati ništa što nije učinio. Bio je na udaru osobnih napada svake vrste i netočnih navoda", rekla je za E!News Bradova odvjetnica Anne Kiley.

image

Brad je tužio Angelinu zbog prodaje dionica zajedničke vinarije

LEE JAE-WON/AFLO/PROFIMEDIA

Dodala je kako je Angelina u proteklih šest godina pokušala okrenuti brojna javna tijela protiv Pitta.

"Srećom, donijeli su svoje vlastite neovisne odluke, a Brad će nastaviti odgovarati na sudu kao što je dosljedno i do sad činio", poručila je Kiley.

Podsjećamo, holivudski par bio je u braku pet godina, a zajedno imaju šestero djece - Maddoxa, Paxa, Zaharu, Shiloh i blizance Vivienne i Knoxa. Razveli su se 2019., a posljednjih godina neprestano ratuju na sudu.

image

Shiloh, Zahara, Angelina, Vivienne, Maddox i Knox

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Trenutačno Brad tuži Angie jer je navodno bez njegova pristanka prodala svoj udio u njihovoj francuskoj vinariji Chateau Miravel. U najnovijoj protutužbi Jolie je izjavila da se posvađala s Bradom u rujnu 2016., dok su se s ostatkom obitelji vraćali iz Francuske u Los Angeles. Tvrdi da ju je optužio za "previše poštovanja" prema djeci, na što je jedno od djece stalo u njezinu obranu.

U dokumentu stoji da je Pitt zatim nasrnuo na dijete, a Jolie mu je skočila na leđa kako bi ga zaustavila. Brad se zatim navodno bacio na sjedala i ozlijedio Angelinu. Jolie navodi i da je napao njihovo drugo dijete, vrištao na nju i još je jednom gurnuo kad je avion sletio. Nekoliko dana nakon navodnog incidenta Angelina je podnijela papire za razvod.

Linker
26. travanj 2024 11:40