Pukla veza

Billie Eilish prekinula s deset godina starijim glazbenikom: ‘Ostali su dobri prijatelji...‘

Za vezu dvoje glazbenika saznalo se u listopadu 2022. godine, a spekulacije o prekidu krenule su još u svibnju, kada je Billie na Met Galu stigla sama.

Nakon nepunih godinu dana veze, glazbenica Billie Eilish potvrdila je vijesti o prekidu veze s 31-godišnji Jessejem Rutherfordom. Par je posljednji puta zajedno viđen na festivalu Coachella, a nakon što se Billie sama pojavila na Met Gali, mnogi su pretpostavili da je njezin status veze ponovno ‘slobodna‘.

image
JAMIE MCCARTHY GETTY IMAGES VIA AFP

"Možemo potvrditi da su se Billie i Jesse prekinuli sporazumno, ali ostali su dobri prijatelji. Razlog prekida između njih nije prevara", rekao je menadžer pjevačice, no nije otkrio prave razloge prekida. Da su zajedno, Billie je otkrila za Vanity Fair u listopadu prošle godine, no osim toga, svoju vezu čuvali su podalje od očiju javnosti. S vremena na vrijeme, Billie bi objavila zajedničke fotografije na Instagramu. Njihov javni izlazak koji se pamti dogodio se na LACMA Art + Film Gali, kada su se zajedno umotali u Gucci deke.

image


Billie Eilish i Jesse Rutherford

CHELSEA LAUREN/SHUTTERSTOCK CHELSEA LAUREN/SHUTTERSTOCK

"Istina je, u vezi sam i jako sam uzbuđena i sretna oko toga. Cool je. Uspjela sam doći do te točke u životu - ne samo da sam upoznala osobu koja je najseksi muškarac na svijetu, već sam i s njim u vezi! Može pljesak za mene?", kazala je tada u intervjuu. iako je Billie bila sretna u vezi, njezini obožavatelji bili su zabrinuti zbog razlike u godinama. On je, naime, deset godina stariji od nje, no par se nikada nije osvrtao na komentare javnosti, pa niti sada nisu komentirali razloge svoga prekida.

Linker
25. travanj 2024 04:59