‘Prestravio se‘

Ben Affleck izgubio je živce na medenom mjesecu u Parizu

Gledali smo ih kako razgledavaju grad, krstare Seinom, ljube se na večeri u Le Matignonu... A upravo to živcira Afflecka.

Više od histerije i paparazza koji su ih pratili na svakom koraku tijekom medenog mjeseca u Parizu, Ben Affleck volio bi mirna poslijepodneva i drijemanja na palubi broda kojim plovi niz Seinu, što smo u jednom trenutku i vidjeli, zahvaljujući već spomenutim paparazzima.

Kako javlja Page Six, glumcu se nimalo nije svidio roj fotografa koje bi vidio kamo god se okrenuo, nakon što je sa svojom novopečenom suprugom Jennifer Lopez stigao u grad ljubavi. Nakon maksimalno intimnog vjenčanja u Las Vegasu, pozornost koju su izazvali u Parizu živcirala ga je, a zbog ekipe koja je njega i J.Lo pratila od Louvrea, preko Musée d‘Orsaya i Elizejske palače, do Sephore navodno je potpuno izgubio živce.

image

Jennifer Lopez i Ben Affleck snimljeni su kako kupuju parfeme

CPI+LSN/KCS PRESSE/PROFIMEDIA

Izvor je rekao da je medijski interes za njih u Francuskoj bio na razini onog koji je vladao za princezu Dianu, što je prilično jak izbor riječi s obzirom na to da je ona upravo u Parizu izgubila život zbog paparazza koji su je pratili.

"Ben je bio malo prestravljen u Parizu. Ovo je bila potpuno nova razina interesa", dodao je izvor.

Kad su se on i Jennifer prvi put odlučili vjenčati početkom 2000-ih, taj je pokušaj propao baš zbog neumoljivih paparazza koji ih nisu ostavljali na miru. Svoje prvo vjenčanje zakazali su za 14. rujna 2003. godine, a onda su ga otkazali zbog straha da će im tabloidi uništiti veliki dan. Nekoliko mjeeci kasnije više nisu mogli podnijeti medijski pritisak i prekinuli su.

image

U šetnji parkom l‘Orangerie nedaleko Louvrea

CPI+LSN/KCS PRESSE/PROFIMEDIA

"Nismo željeli da javnost zna sve o našoj vezi. Slučajno se dogodilo da smo bili zajedno u vrijeme rađanja tabloida i pritisak je bio prevelik", prisjetila se Lopez 2016. godine u intervjuu za magazin People.

Sad kad su ponovno skupa, čini se da se ništa nije promijenilo. Tako smo ih gledali kako razgledavaju grad, krstare Seinom, ljube se na večeri u Le Matignonu...

image

Jennifer i Ben u Louvreu

C DRUT/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Ben se navikao na bliceve fotoaparata, no medeni mjesec mu je izgledao kako tsunami. Jen se očeličila i svjesna je da je ovo dio posla, no on gubi živce", rekao je izvor i dodao da je Bena ovo sve neodoljivo podsjetilo na prošlost, zbog čega nije nimalo sretan.

Linker
24. travanj 2024 16:28