VF/AFF-USA.COM/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA
Tihi odlazak

Aniston ostala bez najdražeg muškarca: ‘Zahvalna sam što si se vinuo u nebesa bez boli‘

Slavna glumica bila je u vrlo bliskim odnosima sa svojim ocem Johnom Anistonom, rođenim Grkom koji je do smrti igrao u popularnoj sapunci Days of Our Lives za koju je ove godine dobio počasnog Emmyja.

Slavna glumica bila je u vrlo bliskim odnosima sa svojim ocem Johnom Anistonom, rođenim Grkom koji je do smrti igrao u popularnoj sapunci Days of Our Lives za koju je ove godine dobio počasnog Emmyja.

"Dragi tata… John Anthony Aniston. Bio si jedan od najljepših ljudi koje sam ikada upoznala. Zahvalna sam što si se vinuo u nebesa u miru - i bez boli. I to 11. 11. ni manje ni više! Uvijek si imao savršen tajming. Taj će broj sada zauvijek imati još veće značenje za mene. Voljet ću te do kraja svijeta. I ne zaboravi me posjetiti…", oprostila se glumica Jennifer Aniston od svog tate koji je preminuo u 90. godini.

John Aniston, bio je također uspješan glumac a proslavio se u sapunici Days of Our Lives u kojoj je igrao punih 37 godina, od 1985. do svoje smrti. Ove godine u lipnju osvojio je Emmyja za životno djelo za ulogu u seriji, ali nagradu nije došao osobno preuzeti.

Aniston je rođen kao John Anastassakis na grčkom otoku Kreti 1933. godine. Emigrirao je u SAD kada je imao deset godina, a njegova je obitelj skratila prezime u Aniston. Prije nego što je postao zvijezda sapunice, Aniston je služio u američkoj mornarici i pojavio se u off-broadwayskim mjuziklima. Svoj veliki uspjeh ostvario je kad je dobio ulogu u dugogodišnjoj sapunici "Love of Life" i kasnije "Search for Tomorrow". Ali nije postao poznato ime sve dok se 1985. nije pridružio "Days of our Lives" kao "romantični negativac" Victor Kiriakis, kriminalac sa sklonošću da šarmira žene iz Salema.

image

John Aniston i Jennifer Aniston uvijek su bili u bliskim odnosima iako ju je on odgovarao od glumačkog posla

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Nije tajna da je slavna glumica bila u vrlo bliskim odnosima sa svojim ocem za razliku od majke Nancy, također glumice koja je preminula prije šest godina. Njihov turbulentan odnos punio je naslovnice američkih magazina jer je njezina majka objavila i autobiografiju u kojoj je iznijela niz indiskretnih pikanterija.

Prije nekoliko godina John Aniston priznao je da mu nije bilo nimalo drago što njegova kći kreće u showbusiness.

"Rekao sam joj: ‘Ne želiš biti u showbusinessu. Showbusiness smrdi‘. To govorim svima koji žele biti glumci. Priznajem, Jennifer ima talenta, ali talent ne znači i dugu karijeru", rekao je.

Linker
28. travanj 2024 04:27