Otkrivamo vam „must have“ uređaj za najbolje ljetne večeri i druženja

Samsung The Freestyle postaje sve što poželite – projektor, zvučnik pa čak ambijentalno osvjetljenje

Po čemu su posebne ljetne večeri? Upravo po tome što zbog ugodne temperature sva druženja možemo prebaciti u vanjsko okruženje poput dvorišta ili terase vlastitog doma, pješčane plaže uz more pa sve do najdraže lokacije u prirodi. Takva druženja ne prolaze bez dobre glazbe, a osim toga uvijek tražimo načine kako napraviti najbolju atmosferu i zabavu bez obzira na lokaciju. Vjerujemo da svi posjedujemo vlastiti „fun toolkit“ za ljetne večeri, međutim uz Samsung The Freestyle, zamislite, možete imati sve što poželite – projektor za gledanje omiljenih serija i filmova, zvučnik i ambijentalno osvjetljenje.

Napravite svoj vlastiti glazbeni festival

The Freestyle može se iskoristiti i kao mali prenosivi Bluetooth zvučnik s kojim ćete uživati u svim novim, ali i starim ljetnim glazbenim hitovima. Uređaj je obogaćen i inovativnom audio tehnologijom, osiguravajući nevjerojatno čist zvuk koji se jednakom kvalitetom emitira u 360 stupnjeva. Također, uz ovaj prenosivi projektor ne trebate LED lampice, disco kuglu ili neko drugo osvjetljenje jer zahvaljujući ambijentalnom načinu rada projicira čudesne svjetlosne efekte, temeljene na vašoj omiljenoj glazbi, čime vam je zagarantiran odličan provod poput onog u noćnom klubu ili nekom ljetnom festivalu. Uz to sve, Samsung The Freestyle pomoći će vam i u organizaciji najzabavnijih karaoka pod zvijezdama čime će vaša ljetna druženja postati pravi hit!

image

The Freestyle promocija

Ljetno kino na dohvat ruke

Osim zabavnih karaoka, druženje s prijateljima uz omiljene grickalice i filmski maraton ili binganje popularnih serija još je jedna od opcija za super ljetni provod. U ovom slučaju, The Freestyle će odraditi savršen posao jer se prikazana projekcija može podesiti sve do 100 inča. Pored toga, ovaj projektor sadrži i tri izuzetno moćne značajke. Prva od njih je auto-keystone značajka koja automatski ispravlja ukošeni prikaz i postavlja ravan, pravokutni zaslon, auto-focus osigurava da je sadržaj na zaslonu uvijek oštar i čist, dok se s auto-level opcijom za automatsko niveliranje projekcija savršeno prilagođava svakoj površini pa čak i onoj u vanjskom okruženju. Tako, s The Freestyle prenosivim projektorom postajete najbolji domaćin „ljetnih filmskih večeri“.

image

The Freestyle promocija

Elegantan i praktičan za ponijeti bilo gdje!

Iako se The Freestyle projektor najviše ističe po svojoj inovativnoj tehnologiji i neograničenim opcijama, posebnost je i njegov lagani, minimalistički dizajn. Možete ga ponijeti na baš svako putovanje jer teži svega 830 grama zbog čega ne stvara dodatni teret i ne zauzima puno mjesta u torbi ili koferu. Ovaj mali i zaista simpatičan uređaj dobitnik je i zlatne nagrade na iF Design Awards 2022 – poznatom međunarodnom natjecanju za dizajn. Njegovu praktičnost dodatno unaprjeđuje mogućnost rotacije prikaza do 180 stupnjeva, a kako bi bio što jednostavniji za prenošenje može se spojiti na eksternu bateriju putem USB-C kabela za nesmetano uživanje u glazbi, serijama, filmovima ili nekim drugim aktivnostima.

Za najbolje ljetne večeri i zabavu u pokretu odaberite Samsung The Freestyle prenosivi projektor, a na poklon dobivate bateriju. Promocija traje do 21.08.2022. ili do isteka zaliha. Više informacija o uređaju i promociji pronađite na poveznici.

image

The Freestyle promocija

Linker
24. travanj 2024 07:07