Direktna prodaja: Uklanjanje prepreka za žene poduzetnice

Andrijana Slunjski, President‘s Team, Herbalife, osvrnula se na istraživanje koje govori da u proteklom desetljeću broj žena koje same određuju svoj vlastiti uspjeh tako što postaju same sebi šefice je porastao i procjenjuje se da 252 milijuna žena vodi vlastiti posao.

Kako taj broj neprestano raste, jasno je da se danas žene u većem broju nego ikada osjećaju osnaženima da postanu poduzetnice, što im daje mogućnost da poboljšaju svoje prihode i ostvare željeni stil života.

Za mnoge žene, naročito one koje trebaju brinuti o drugim članovima svoje obitelji, tradicionalni svijet rada često je nefleksibilan i to ih dovodi u situaciju da moraju istovremeno obavljati brojne zadatke, što može znatno otežati izgradnju uspješne karijere. No, u svojem vlastitom poslu žene često nađu fleksibilnost za izbjegavanje nekih od prepreka i zato je zamisao vlastitog posla mnogima privlačna. Štoviše, nedavna anketa koju je vodeća kompanija za prehranu Herbalife provela među 9.000 žena u 15 zemalja pokazala je da ogroman postotak od 72% žena želi voditi vlastiti posao.

Iako zamisao o pokretanju posla od nule može biti privlačna, takav poduhvat može biti i zastrašujući, a često ne znamo kome se obratiti za pomoć i savjet. Za razliku od takve situacije, kompanije poput Herbalifea, koje svoje proizvode prodaju preko globalne mreže nezavisnih distributera, nude odlične mogućnosti za one koji žele početi svoj poduzetnički put uz umirujuću spoznaju da imaju sigurnost, podršku i zaštitu.

Ne morate početi od nule

Za izgradnju prepoznatljivog brenda treba mnogo godina i mnogo kapitala. Za mnoge je poduzetnike to jednostavno nepremostiva prepreka, naročito ako vam je brzo potreban prihod. S druge strane, suradnja s uhodanom kompanijom za direktnu prodaju omogućava vam da iskoristite već postojeći uspjeh brenda koji je dobro poznat i koji ima značajan udio na tržištu - to obećava uspješan početak poslovanja za one koji žele pokrenuti vlastiti posao.

Fleksibilnost

Direktna prodaja omogućava vam fleksibilnost da preuzmete kontrolu nad svojom karijerom razvijajući posao koji možete uklopiti u druge obveze i nudi slobodu da radite onako kako vam najbolje odgovara s obzirom na način života. Više od pola Herbalife nezavisnih distributera su žene, što pokazuje da Herbalife nudi idealne prilike za poduzetništvo u cijelom svijetu ženama koje traže fleksibilnost, pouzdanost i priliku da pokrenu vlastiti posao.

Niste sami

Poduzetnici se ponekad mogu osjećati usamljeno bez druženja i podrške tima ili kolega, no lijepa stvar kod priključivanja kompaniji za multi lavel marketing kao što je Herbalife jest da od prvog dana dobivate pomoć i podršku. Herbalife za svoje nezavisne distributere nudi stalno osposobljavanje i mogućnost razvoja, kako bi ih osnažio u njihovom poslu – tako se osigurava da imaju potrebne vještine za rješavanje svih izazova s kojima se susretnu. To podrazumijeva obuku o proizvodima i prodaji, kao i osposobljavanje na temu marketinga i društvenih mreža. Sve to moguće je na seminarima uživo, preko interneta i preko posebno osmišljenih aplikacija. Te ključne vještine su nešto što se može iskoristiti u svakom drugom poslovnom poduhvatu koji možda planirate – sada ili u budućnosti.

Nesklonost riziku

Za svakoga tko razmišlja o pokretanju vlastitog posla jedna od najvećih prepreka moglo bi biti skupljanje kapitala za pokretanje posla. Uz Herbalife možete odmah početi zarađivati, bez potrebe za ogromnim ulaganjem ili kreditnim zaduženjem. Naš početni paket za nove Članove stoji samo 54,69 €, a sadrži naš vodeći proizvod Formula 1 shake za zamjenski obrok i edukativne materijale.

Štoviše, u direktnoj prodaji vodimo u pogledu zaštite koju pruža naš „Zlatni standard“: između ostaloga nudimo 12 mjeseci 100% jamstvo povrata novca za troškove stjecanja statusa distributera i za sve neiskorištene proizvode. Isto tako smo članica Hrvatske udruge direktne prodaje i Europske udruge direktne prodaje (SELDIA), a obje te organizacije od svojih članova zahtijevaju visoke standarde etike i ponašanja.

Popularnost direktne prodaje može se vidjeti u nedavnoj anketi koju je provela udruga SELDIA, a u kojoj je utvrđeno da žene čine 88% direktnih prodavača. To pokazuje kako ovaj fleksibilan način rada pomaže ženama ukloniti prepreke koje ih često odvraćaju od tradicionalnog poduzetništva. Direktna prodaja nije novi koncept, no danas je relevantnija nego ikad za zadovoljenje potreba moderne radne snage.

Ukoliko ste zainteresirani za Herbalife poslovnu priliku, prijavite se putem linka: https://kontakt.herbalife.hr/

Linker
22. travanj 2024 17:08