To nam treba

Revolucija na tržištu: Ovo je tvoja kartica za najsigurniji shopping!

Kupujete online? Strah vas je krađe podataka i kartice? Imate samo gotovinu? Želite kontrolirati obiteljske troškove? Šaljete i primate novac iz inozemstva? I za sve to biste željeli samo jednu karticu? Može!

Financijskih proizvoda na tržištu sve je više, no često ni sami nismo sigurni što odabrati, jer ne želimo gomilati nepotrebne troškove na kućni budžet. I onda, kako to obično bude, pristanemo na "manje zlo". Međutim, zašto bismo se zadovoljili bilo čime što ne ispunjava svoju svrhu i naše potrebe?! Na to ne bismo pristali kad su u pitanju naša djeca i obitelj, stan ili kuća, pa zašto onda kada su u pitanju naše financije.

U vrijeme kada sve manje plaćamo gotovinom, bilo bi poželjno mudro odabrati pravu karticu. Takvom se pokazala Aircash Mastercard prepaid kartica - inovativna i savršeno jednostavna prepaid kartica koju možemo koristiti u baš svim prigodama. Primjerice, u vrijeme blagdana, koji su nam sve bliže, zasigurno će svatko od nas imati podužu shopping listu. Treba napuniti hladnjak, kupiti darove, razveseliti sitnicom kolege na poslu, tete u vrtiću, "zalomi" se i poneki dječji rođendan, a možda i registracija automobila. Uz sve to, neki planiraju i zimovanje na snijegu ili pak bijeg u tople krajeve, a drugi će poželjeti počastiti se online shoppingom o kakvom dugo čeznu. I tu uskače Aircash Mastercard prepaid kao tvoja kartica za najsigurniji shopping!

image

Potrošnju na Aircash kartici lako kontrolirate limitima

PEXELS

Prednosti koje želite i trebate

Uz nju, naime, nema straha od nekontroliranih troškova i krađe, no iako nam je to svima najvažnije, nisu to njezine jedine prednosti.

Ako želimo ograničiti potrošnju: na ovu karticu sami postavljamo limit pomoću besplatne Aircash aplikacije. Karticu je potrebno povezati Aircash aplikacijom i od tog trenutka možemo savršeno upravljati njome samo putem mobitela. To znači da možemo postaviti dnevni ili mjesečni limit u iznosu u kojem želimo, pa s kartice nije moguće potrošiti više od limitiranog iznosa. Osim toga, možemo birati hoćemo li uplatiti tek 10 kuna (1,33 €) ili 5000 kuna (663,61 €) pa znamo da nam je u trenutku kupnje raspoloživ točan iznos koji nam je potreban. A to znači i da možemo savršeno lako kontrolirati našu i potrošnju naše obitelji putem Aircash aplikacije.

Troškovi cijele obitelji na oku: kad već spominjemo obitelj, tada treba reći kako možemo imati čak pet Aircash Mastercard kartica vezanih na naš Aircash novčanik - jedna za mamu, druga za tatu, treća za kćer..., a svakoj od njih možemo dodijeliti naziv, postaviti limit i odabrati kako ih želimo koristiti. Tako se ne mogu dogoditi situacije da vam, primjerice, vaš maturant kupi suludo skupu igricu, ili da kćer koja je tek krenula na faks potroši vaša mjesečna primanja na nekoliko krpica u omiljenoj trgovini. Također, i online shopping je uz ovaj oblik plaćanja višestruko jednostavniji i sigurniji, kao i slanje novca u inozemstvo.

Najbrže slanje novca: već trenutak nakon slanja novca na primateljevom Aircashu iznos će biti vidljiv i može ga odmah podići s bankomata uz pomoć Aircash kartice, ili plaćati što je potrebno.

image

Ako vas je netko u obitelji znao šokirati svojim potrošačkim navikama, sada ga možete obuzdati

PEXELS

Konačno, na Aircash Mastercard kartici nisu istaknuti naši privatni podaci, niti je vezana za naš bankovni račun, a u svakom trenutku ju je moguće privremeno zaključati unutar Aircash aplikacije.

A ako se kojim slučajem dogodi da je zametnemo ili doista izgubimo, s ovom je karticom i to "pjesma". Za razliku od drugih kartičara koje moramo nazvati kako bismo prijavili krađu, gubitak ili nestanak kartice da bi je oni deaktivirali, s Aircash Mastercard prepaid karticom jednostavno uđemo u svoju Aircash aplikaciju i jednim klikom, bez čekanja i bez stresa, sami zaključamo karticu.

Benefit Aircash kartice je i taj da je lako možemo napuniti gotovinom na kioscima Tiska i iNovina, na Ini i Tifonu ili online, karticom, a s njom lako možemo podizati gotovinu na svim kioscima Tiska i iNovina, na Ina i Tifon benzinskim postajama ili bankomatima, bez bankovnog računa!

Sada doista više nema potrebe da na putovanja, u shopping ili, primjerice, na proslavu rođendana u restoranu nosite svežanj novčanica - umjesto toga ga jednostavno položite na svoju Aircash karticu i trošite koliko imate i želite bez straha da ćete pretjerati ili biti prevareni.

image

Koliko novca na Aircash aplikaciji imate, toliko možete i potrošiti na svojoj Aircash Mastercard prepaid kartici, a limit određujete sami

PEXELS

A što kad dođe euro?

Dakle, vaša Aircash aplikacija je ujedno i digitalni novčanik na koji ste bez naknade uplatili željeni iznos, gotovinom ili bankovnom karticom. Stanje na Aircash novčaniku odgovara stanju na Aircash Mastercard prepaid kartici, a to znači da novac koji je na novčaniku možete trošiti s Aircash karticom. Zašto je sjajna stvar kada pričamo o dolasku eura? Važno je naglasiti da se konverzija iz kuna u eure odvija u Aircash aplikaciji, što znači da će se konverzija dogoditi automatski. Od 1. siječnja 2023. godine će tako stanje u Aircash Novčaniku biti iskazano u eurima, a prema fiksnom tečaju konverzije kojega je odredilo Vijeće Europske unije (7,53450 kuna za 1 euro).

Taj novac će se istoga trena moći koristiti i karticom, za sva plaćanja (fizički ili online), kao i za podizanja na bankomatima. Ukratko, do jučer kune, danas euri - i to sve bez opterećivanja jesi li trebao nešto mijenjati, prilagođavati ili poduzeti da tvoj novac iz kuna postane euro.

Zaključno, najveći benefit je što svoje kune koje si štedio u gotovini možeš BEZ NAKNADE položiti/uplatiti na Aircash na prodajnim mjestima partnera (Ina, Tifon, Tisak, iNovine), i one će se automatski pretvoriti u eure od 1. 1. 2023.

A onda ih možeš opušteno podići na bankomatu ili jednostavno plaćati sve što želiš svojom Aircash karticom. I to sve bez potrebe da ideš u banku ili čekaš u redovima da pretvoriš kune u eure.

image

A sad žurim po Aircash karticu!

PEXELS

Kako funkcionira Aircash:

  1. KUPI KARTICU za samo 30 kuna ili 3,89 € (Ovdje pronađi najbliže prodajno mjesto)
  2. SKINI besplatnu Aircash aplikaciju I u sekundi AKTIVIRAJ Aircash Mastercard prepaid karticu skeniranjem QR-koda s poleđine kartice
  3. INSTANT UPLATA: položi gotovinu ili uplati bilo kojom karticom bez naknade na svoj Aircash novčanik i troši koliko imaš
  4. PLAĆAJ BILO GDJE: uzmi do 5 Aircash Mastercard prepaid kartica i kontroliraj troškove, a plaćaj online, u fizičkim dućanima ili podiži gotovinu s bankomata

Besplatna Aircash aplikacija dostupna je u AppStoreu, Google Playu i AppGalleryju


Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji s Aircashom.

Linker
05. travanj 2024 20:07