Za lak korak

Mame razvile unosan posao: Popularne ‘pelice‘ izlaze na europsko tržište

Baobaby cipelice već devet godina obožavaju i roditelji i djeca, a sada će se proširiti i van Hrvatske.

U kvalitetnu obuću nikada nam ne bi trebalo biti žao uložiti, posebice kada je riječ o zdravlju stopala našeg djeteta. Jeste li znali da je prema mišljenju ortopeda vrlo važno kakve cipelice djeca nose za prve korake? Kako bi se osigurao prirodan razvoj stopala, dijete bi trebalo hodati bosonogo, no to u mnogim slučajevima nije moguće.

Ipak, kako bi olakšale svim roditeljima, četiri mame su razvile Baobaby brand, a njihove cipelice vrlo brzo su postale sinonim za zdravu dječju obuću. Takozvane "pelice" već devet godina oduševljavaju obitelji diljem Hrvatske, a obožavaju ih i roditelji i djeca.

image

Baobaby cipelice

PRESS

Posebnost ovih cipelica je ta što su izrađene od najmekše prirodne kože koja je prošla obradu bez štetnih kemikalija. Zbog toga su potpuno sigurne za osjetljivu dječju kožu pa i za onu djecu sklonu alergijama. U Baobaby cipelicama djeca se osjećaju potpuno nesputano, kao da su bosa, što im omogućuje da nesmetano hodaju, skakuću i trče.

image

Baobaby ‘pelice‘ mekane su i ugodne za nošenje.

PRESS

Ušivena gumica oko gležnja drži cipelice na stopalima pa se neće skinuti s nožica, a imaju i tanki protuklizni potplat kroz koji dijete može osjetiti tlo, što je vrlo važno za usvajanje vještine hodanja.

image

Neda Zubović Mihaljević

MIHOCISTUDIOS

Ove jeseni Baobaby je napravio veliki korak i iz tvrtke Mea Gea prešao je pod okrilje tvrtke Mikroedra, poznatog regionalnog distributera renomiranih brandova dječje opreme. Mikroedra će Baobaby cipelice uvesti u novu fazu - na europsko tržište. Iza Mikroedre stoji Neda Zubović Mihaljević, majka četvero djece i poduzetnica koja je u poslovni pothvat ušla sasvim spontano.

Već godinama njeguje svoj poduzetnički duh, a sada je sretna što je i Baobaby postao dio njezine poslovne obitelji.

image

Baobaby cipelice dolaze u mnogo zanimljviih dezena.

PRESS

"Za Baobaby pelice već imamo prve uspjehe - uspostavili smo suradnju s novim trgovinama u regiji, izlagali ih po prvi puta u Splitu i u Sofiji u Bugarskoj, imamo dogovorenog distributera za Italiju, a trenutno smo u pregovorima za UK, Njemačku, Španjolsku, Poljsku, Kanadu i Skandinaviju", ispričala je Zubović Mihaljević.

image

Baobaby cipelice imaju protukliznu podlogu.

PRESS

Baobaby cipelice iznimno su mekane, izdržljive i dolaze u četiri različita modela: klasične, piruetice, sandalice i mokasine.

"Brojni roditelji, djedovi i bake, prijatelji i rodbina između velikog broja dezena mogu pronaći baš onaj koji odgovara njihovom djetetu, a sve modele lako je pronaći i putem webshopa", dodaje Neda koja je od svoje tvrtke napravila posebni poslovni model.

Naime, Mikroedra osim vrhunskih inovativnih proizvoda djeluje i edukativno te na bolje mijenja roditeljstvo i životni stil novih obitelji.

Naime, s BeSafe autosjedalicama već 13 godina promiče sigurnost, te je popularizirala najsigurniju vožnju djece u suprotnom smjeru. Osim toga, tu je i Ergobaby kojim je promovirala nošenje djece i bolje povezivanje s roditeljima. S MODU kockama je pak uvela koncept aktivne i kreativne igre za najmanje, a s novim brandom Softtub donosi vertikalno kupanje kao u majčinoj utrobi.

image

Ergobaby nosiljka

PRESS

Osim inovativnim dizajnom, Baobaby cipelice osvajaju djecu i roditelje i simpatičnim dezenima, a pod okriljem Mikroedre i druge će se obitelji u svijetu uvjeriti u kvalitetu ovog hrvatskog brenda izrađenog s ljubavlju i poštovanjem prema prirodi.

Linker
18. travanj 2024 09:12