Uljepšajte jesen uživajući u ekskluzivnim degustacijskim menijima po promotivnoj cijeni i okusite najbolje od hrvatske gastronomije - u jelima inspiriranima lokalnim naslijeđem i obiteljskim tradicijama.
Odlazak u restoran u dobrom društvu, razgovor uz fino jelo i znalački odabrano vino može biti jedinstveno iskustvo, pogotovo ako su na tanjurima sezonske, lokalne namirnice pune svježine, boja, okusa i mirisa. One koje nisu prerano ubrane, putovale tisućama kilometara i dozrijevale u skladištima, već pod suncem u domaćem tlu - a upravo je to najjači adut hrvatske gastronomije.
Kvaliteta domaćih namirnica, još ako su pripremljene po receptima inspiriranima lokalnim naslijeđem i obiteljskim tradicijama, sve je više na cijeni i podiže hrvatsku gastronomiju na visoku razinu, a upravo su lokalne, sezonske namirnice temelj svakog menija Konobe Boba, smještenoj u srcu Murtera, u kojoj je glavni imperativ priprema jela s vrhunskim, svježim, organskim namirnicama biranog porijekla. Sezonske namirnice diktiraju cijeli jelovnik, kaže nam Vjeko Bašić, predsjednik udruge JRE-Hrvatska te chef i vlasnik Konobe Boba.
"Izuzetno nam je važno da svaka namirnica prati svoju sezonalnost kako bismo izvukli maksimum u pogledu okusa. Cijela filozofija Konobe Boba temelji se na korištenju lokalnih, sezonskih i tradicionalnih namirnica. Kao što se mijenja vrijeme, tako se mijenja i naš popis namirnica kroz godinu. Dostupnost različitih namirnica prilagođava naš jelovnik i utječe na kreiranje ili mijenjanje pojedinih komponenti na tanjuru", objašnjava chef Bašić.
Filozofija ovog restorana utemeljena je na degustacijskom meniju, gdje se gost prepušta timu koji ga vodi kroz sve okuse podneblja. A koliko se pozornosti pridaje meniju ili svakom jelu, toliko se pridaje i svakom drugom detalju koji će gostu posjet ovom restoranu učiniti posebnim iskustvom.
"Vjerujem da u današnje vrijeme morate uskladiti sve elemente kako biste gostu pružili cjelovito iskustvo. Doživljaj gosta prilikom posjeta vašem restoranu mora nadmašiti njegova očekivanja. Svake godine istražujemo nove okuse, pažljivo ih komponiramo na tanjurima koje poslužujemo, uz vrhunska vina koja ih prate i nadopunjuju. Iznad svega, važan je naš servis – biti domaćin od trenutka dolaska gosta do njegovog ispraćaja ključ je uspjeha. Gost se kod nas uvijek osjeća kao kod kuće", objašnjava Vjeko Bašić, a njegov opis svakako budi neodoljivu želju za posjetom ovom restoranu.
A što ako vam kažemo da imate priliku to ostvariti, i to uz velike pogodnosti, pa čak i besplatno?! I ne samo u Bobi, već i nizu drugih, jednako cijenjenih hrvatskih restorana?! Ozbiljni smo.
Naime, Udruga restorana JRE-Hrvatska, u suradnji s dugogodišnjim partnerom Mastercardom, pokrenula je projekt „Passion Week with Mastercard“ koji se održava u svim restoranima udruge JRE-Hrvatska u različitim terminima u trajanju od tjedan dana po restoranu. U sklopu projekta, imat ćete priliku uživati u ekskluzivnim degustacijskim menijima po promotivnoj cijeni od 55 eura po osobi. Okusit ćete samo najbolje od hrvatske gastronomije - svaki restoran prezentirat će jela inspirirana lokalnim naslijeđem i obiteljskim tradicijama.
Tako se tijekom listopada možete počastiti delicijama i nezaboravnim gastro-iskustvom u restoranima Boškinac (do 6. listopada), Kala (do 7. listopada), Lemongardenu (od 7. do 13. listopada), Konobi Boba (od 7. do 13. listopada), restoranu Monte (od 13. do 26. listopada) te restoranu Pelegrini (od 14. do 20. listopada).
Srećom, s krajem mjeseca ne prestaje ova pogodnost - u vrhunskim degustacijskim menijima možete maziti svoje nepce i tijekom studenoga i prosinca i to u restoranu Foša (od 11. do 17. studenoga), u Dubravkinom putu (od 18. do 24.studenoga), te u restoranu Badi (od 25. studenoga do 1. prosinca). U sklopu "Passion Weeka" uživajte u delicijama restorana Navis (od 2. do 8. prosinca), San Rocco (od 11. do 17. studenoga) te Plavi podrum (od 9. do 15. prosinca).
Sada kad imate datume i sigurno već radite plan gdje ćete i kada na gastro iskustvo života (mi preporučujemo isprobati sve), vrijeme je da vam otkrijemo kako ostvariti pogodnost. Prilikom rezervacije stola u restoranu po izboru, naglasite da dolazite na Passion Week, a kad krenete u restoran, ponesite svoju Mastercard karticu, njome platite račun i tako ćete ostvariti pogodnost. Jednostavno, zar ne?
A vjerujemo da niste zaboravili da čak postoji i način da ovo jedinstveno iskustvo, i to za dvije osobe, dobijete besplatno u sklopu nagradne igre. Da biste sudjelovali u nagradnoj igri, trebate prikupiti osam žigova - četiri žiga možete prikupiti preuzimanjem digitalnih sadržaja s Priceless.com i to:
• Foša Food Waste Experience
• Badi Food Waste Experience
• LDP Food Waste Experience
• Korak Food Waste Experience
Preostala četiri žiga mogu se prikupiti fizičkim posjetom restoranima tijekom trajanja projekta „Passion Week“. Nakon što prikupite svih osam žigova, fotografiju stranice sa žigovima pošaljite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., zajedno sa svojim podacima, radi dogovora oko iskorištavanja nagradnog gastro iskustva.
Sve što vas dodatno zanima o projektu "Passion Week" možete doznati na digitalnoj platformi Priceless.com. Osim što ćete na njoj dobiti sve informacije i prikupiti potreban dio žigova, ovo je destinacija koja korisnicima Mastercard kartica diljem svijeta nudi posebno osmišljene sadržaje i motivira ih da steknu nove vještine te da na jedinstvene načine istražuju top destinacije.
Posjetom platformi Priceless.com možete odabrati jedno od iskustava, kupiti ga ili besplatno preuzeti pomoću svoje Mastercard kartice – za sebe, svoje najbliže ili kao jedinstven poklon. Od 2024., Priceless.com više se ne sastoji samo od iskustava, nego i konkretnih ponuda za korisnike Mastercard kartica – posebnih pogodnosti koje su dogovorene s trgovcima i partnerima u obliku popusta, poklona, ekskluzivnih paketa...
Zahvaljujući platformi Priceless.com, od svijeta nezaboravnih trenutaka, ali i izvanrednih pogodnosti udaljeni ste samo jedan klik.
Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji Gloria x Mastercard
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....