Hit komadi

Vrijeme je za shopping: Pronašli smo i izdvojili modne favorite koji će obilježiti ovo ljeto

Satenske slip suknje, haljine, lagane košulje, kupaći kostimi... Sve su to komadi koji su neizostavni kada vani nastupe visoke temperature.

Satenske slip suknje, haljine, lagane košulje, kupaći kostimi... Sve su to komadi koji su neizostavni kada vani nastupe visoke temperature.

Ljetno vrijeme savršena je prilika da obnovimo svoju garderobu, bez obzira na to hoćemo li visoke temperature provesti na vrućem gradskom asfaltu ili pak u južnim krajevima. Upravo se ovom godišnjem dobu, između ostaloga, veselimo i zbog mnogih modnih noviteta u kojima ćemo rado provoditi ljetne dane. Svake godine fokus je na udobnim, laganim i stylish komadima koji savršeno pristaju gotovo svim prilikama. S obzirom na to da u mnoštvu ljetnih komada može biti teško pronaći one najbolje, mi smo pronašli i izdvojili vlastite favorite iz ponude luksuznih modnih kuća, ali i cjenovno pristupačnijih high street brendova. Za koje smo se hit komade odlučili - donosimo vam u nastavku.

Jedan od hit komada koji je svoj povratak doživio i ove sezone jest slip suknja, a nedavno smo i sami pisali o tome kako su upravo chic modeli s animal printom must have svačije ljetne garderobe. Osim što je lagana i prozračna te se kao takva savršeno odupire visokim temperaturama, satenska suknja izgleda sjajno te se svojim dizajnom uklapa u gotovo svaku modnu kombinaciju. Tako ju možemo nositi na jednostavne bazične T-shirte, elegantne košulje ili bluze, ali i ljetne topove na vezanje koji nam ovog ljeta dolaze u različitim izdanjima i dizajnima. Osim midi suknji s uzrokom, nose se i one neutralnih boja, a neizostavni su i modeli u kraćim varijantama. Naime, posljednjih su tjedana naročito u modi suknje inspirirane tenniscoreom.


Isto tako, ljetna sezona idealna je za lepršave haljine bijele boje, a ove godine u ponudi luksuznih modnih kuća i high street brendova uistinu imamo između čega birati. Bez obzira na to je li riječ o mini, midi ili maksi dužini, modelima od čipke, lanenog materijala ili klasičnim drapiranim krojevima koje pristaju na sve kombinacije, bijela haljina je odličan trendi komad koji je među najpopularnijima kada temperature porastu. Toga su svjesne brojne trendseterice i it djevojke koje ih nose u raznim prilikama - bilo da je riječ o ležernom looku, poslovnom outfitu ili večernjoj party varijanti. Osim bijelih haljina, ne smijemo izostaviti niti one s cvjetnim ili životinjskim uzorcima.

Jedan od hit komada koji je neizostavan u našoj garderobi ovog ljeta je i prsluk. I to nas nimalo ne čudi jer je riječ o komadu koji možemo nositi u različitim prigodama, a zahvaljujući njegovoj jednostavnosti i chic izgledu pristaje gotovo svim odjevnim kombinacijama. Osim prsluka od kojih je ove sezone najpopularniji onaj laneni s gumbima, ljetni modni dodatak bez kojeg ne možemo zamisliti odlazak na plažu jest i kaftan. Ovaj komad funkcionalan je i jednostavan, ali je ujedno i stylish zbog čega je među omiljenim ljetnim izborima brojnih ljubiteljica mode.

Jedan od basic komada koji će ove sezone biti hit definitivno su ravne sandale. Bez obzira na to o kakvom je točno modelu riječ, vjerujemo kako će se mnogi složiti s nama ako kažemo da je riječ o komadu koji se savršeno uklapa u gotovo svaki outfit. Isto tako, ne smijemo zaboraviti niti na sunčane naočale te šešire koji su neizostavni modni dodatak svakog ljeta.

Linker
24. lipanj 2024 10:11