Haljine u boji domaće zvijezde

 INSTAGRAM
Pravi sjaj

Sjaj satena i jarka boja koja tako lijepo naglašava put: Nina, Nataša i Minea vole sličan model haljine za večernje prilike

Naše slavne dame odabrale su gotovo identične kreacije u nijansi, ali i tkanini koje suvereno vladaju modom.

Naše slavne dame odabrale su gotovo identične kreacije u nijansi, ali i tkanini koje suvereno vladaju modom.

Dominaciju upečatljivih boja potvrdile su i domaće zvijezde koje su kao jednu od omiljenih nijansi odabrale žutu. Tako su pjevačica Nina Badrić, voditeljica Minea i glumica Nataša Janjić Medančić za svoje večernje outfite odjenule satenske haljine u tako poželjnoj nijansi, koja je idealna za prijelaznu sezonu jer savršeno naglašava preplanulu put. Također žuta boja instantno podiže raspoloženje i potiče energiju te je simbol sreće i optimizma. Dakle, puno je razloga zašto odabrati upravo ovu boju, koja je pri tome u središtu modnog fokusa. No, kako su ovu popularnu nijansu isfurale naše zvijezde?

Za kratki model s dugim rukavima, ali otvorenim ramenima odlučila se Nina Badrić, koja je svoj savršeni žuti look vješto upotpunila crnim detaljem u formi torbice i to ne bilo kakve, već one u obliku srca. Nina je tako opet pokazala svoj istančan stil, bez suvišnih detalja te je svu pozornost usmjerila na haljinu efektnog kroja.

Minea je također odabrala mini haljinu u ‘it‘ nijansi, čiji rukavi i gornji dio imitiraju veliku mašnu te senzualno otkrivaju ramena. Svoje atraktivno, kratko izdanje upotpunila je decentnom ogrlicom i blještavim sandalama.

Dugački, preklopni model s drapiranim elementima i puf rukavima odjenula je Nataša Janjić Medančić, a uz svoju kraljevsku nijansu pomno je kombinirala zlatne dodatke. Tako je spretno uparila clutch torbicu i ženstvene sandale s tankim remenčićima, a sve je zaokružila crvenim ružem.

Promatrajući kreacije naših zvijezda sasvim je jasno da je, osim aktualne žute boje, dobitna kombinacija nekonvencionalnih rukava i satenskog sjaja koji suptilno naglašavaju dekolte i ramena.

Linker
05. rujan 2024 11:08