Pop diva je isfurala najnoviji trend

 WALTER/BESTIMAGE/PROFIMEDIA
Ljetna inspiracija

Šeširi su ove godine u drugom planu, potvrdila nam je Beyoncé

Novi omiljeni detalj slavnih žena su marame, koje nose na dva osnovna načina, a za vas smo pronašli slične modele.

Novi omiljeni detalj slavnih žena su marame, koje nose na dva osnovna načina, a za vas smo pronašli slične modele.

Ljetne marame, najnoviji su ljetni hit, koji je postao viralan nakon što su ga isfurale zvijezde poput pop dive Beyoncé i švedske manekenke Else Hosk. Tako su šeširi momentalno pali u drugi plan i prvo mjesto na listi ljetnih trendova ‘ustupili‘ maramama. Vezati ih možete na dva osnovna načina, poput gusarskih marama na stražnjem dijelu glave, ali i u varijanti kako ih vole nositi bakice, ali i holivudske dive, ispod brade.

Najbolje od svega je što dezen i boje nisu striktno zadane, pa ih prema svojoj viziji možete kombinirati do mile volje. Naš prijedlog je da gusarski stil isfurate uz nešto ležernije, sportske varijante i hlače, dok verziju holivudske dive, odnosno ‘bakice‘ odjenite u spoju s haljinama, ali i večernjim lookovima.

image

Pop diva je isfurala najnoviji trend

PLANET PHOTOS/PLANET/PROFIMEDIA

Slavna Beyoncé koja odmor provodi na jahti sa suprugom Jay-Zjem, svoju je crno-bijelu maramu s paisley printom kombinirala uz kratku, bijelu haljinu i sunčane naočale mačkastih okvira. Svoj idealni ljetni look zaokružila je upečatljivim crvenim ružem.

Švedska manekenka Elsa Hosk svoje je marame stilizirala na više načina, a jedan od njih podsjetio nas je stari holivudski glamur, zbog kojeg se odmah poželimo vratiti u prošlost i provozati u kabrioletu. Tako je Elsa kombinirala jednobojne, ali i šarene marame te ih vješto uklopila u brojne outfite.

Time je pokazala da je samo nebo granica te da ne postoji odjeća uz koju ne biste mogli isfurati ovaj najnoviji ljetni trend. Pogledajte tko je još i na koji način ‘usvojio‘ marame, te gdje možete pronaći slične modele u kojim ćete biti prava ‘it‘ djevojka.

image

Givenchyjev tim je na Tjednu muške mode u Parizu za sezonu jesen i zima 2024./25., oživio slavnu svilenu maramu Huberta de Givenchyja iz 1953.

VALENTINA /LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT
image

Inspiracija s londonskih ulica

CHIARA MARINA GRIONI/LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT
image

Alessandro Michele potpisuje cruise kolekciju 2025. za Valentino s maramama kao lajtmotivom

OLA RINDAL/COURTESY OF VALENTINO/LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT
image

Ralph Lauren 59,90 eura

PRESS
image

Levi‘s 14,90 eura

PRESS
image

Mango 12,99 eura

PRESS
image

Mytheresa, Gucci 340 eura

PRESS
image

Reserved 8,99 eura

PRESS
image

Zara 5,99 eura

PRESS
image

Coach 94,90 eura

PRESS
Linker
07. rujan 2024 14:46