Pletena prugasta mini suknja Mango, 29.99 €

 MANGO
Uvijek popularne

Prugice su opet in: Izabrali smo 5 komada omiljenog high street brenda u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled

Bilo da ste skloni minimalizmu i klasičnom odijevanju ili pak više volite retro stil ili modne eksperimente, s prugastim uzorkom ne možete pogriješiti.

Bilo da ste skloni minimalizmu i klasičnom odijevanju ili pak više volite retro stil ili modne eksperimente, s prugastim uzorkom ne možete pogriješiti.

Prugice su jedan od onih modnih uzoraka koji nikada ne izlaze iz mode, no s vremena na vrijeme dožive pravi povratak na modnu scenu i to kao dominantan trend sezone. Iako su prugice klasičan motiv koji se pojavljuje u različitim oblicima i stilovima, posljednjih godina doživjele su svoj revival, kao neizostavan dio modernog ormara. Prugice su opet in i ovaj bezvremenski uzorak ponovno osvaja srca modnih entuzijasta, a kolekcija omiljenog high street brenda Mango obiluje prugastim komadima koji su nas osvojili, a sigurni smo da će i vas.

image

Polu-prozirna prugasta pamučna košulja Mango, 39.99 €

MANGO

Jedan od glavnih razloga zašto su prugice popularne njihova je bezvremenska elegancija. Prugice su jednostavne, a opet dovoljno upečatljive da ostave dojam. Bilo da se radi o tankim, diskretnim linijama ili o širokim, smjelim prugama, ovaj uzorak donosi osjećaj urednosti i profinjenosti. Prugasti uzorci često se povezuju s klasikom, poput bretonskih majica ili pinstripe odijela, što ih čini idealnim za sve one koji cijene sofisticiran izgled s daškom tradicije.

image

Prugasti pleteni crop top Mango, 29.99 €

MANGO

Prugice su izuzetno prilagodljiv uzorak koji se može nositi na mnogo različitih načina. Od ležernih, opuštenih kombinacija do elegantnih poslovnih outfita, prugice se lako uklapaju u svaki stil. Horizontalne prugice mogu dodati širinu i stvoriti opušteniji izgled, dok vertikalne prugice vizualno izdužuju figuru, čineći ih savršenim izborom za formalnije prigode. Također se mogu kombinirati s drugim uzorcima, poput točkica ili cvjetnih motiva, stvarajući dinamične i zanimljive modne kombinacije.

image

Ravne prugaste hlače Mango, 49.99 €

MANGO

Još jedan razlog za povratak prugica je njihova svestranost i praktičnost u svakodnevnom odijevanju. Prugice su univerzalno nosive u svim godišnjim dobima i lako se kombiniraju s drugim odjevnim komadima. Prugasta majica može se nositi ispod sakoa za poslovni izgled, ili u kombinaciji s trapericama za ležernu dnevnu varijantu. Prugasta haljina savršena je za proljetne i ljetne dane, dok prugasti džemperi donose dozu udobnosti i stila u hladnijim mjesecima. Ova prilagodljivost čini prugice praktičnim izborom za svaku priliku.

image

Prugasta pletena midi haljina Mango, 59.99 €

MANGO

Iako su prugice klasičan motiv, način na koji ih nosimo može otkriti mnogo o našem osobnom stilu i stavovima. Odvažnost kombiniranja različitih pruga, igra s bojama i veličinama ili odabir neobičnih komada s prugama – sve to može izraziti osobni stil i kreativnost. Bez obzira na promjene u modnim trendovima, prugice se uvijek vraćaju na scenu zbog svoje bezvremenske elegancije, svestranosti i mogućnosti izražavanja individualnog stila. Za sve koji žele biti u trendu, a istovremeno ostati vjerni klasičnim modnim vrijednostima, ova kolekcija iz Manga može poslužiti kao inspiracija.

image

Pletena prugasta mini suknja Mango, 29.99 €

MANGO
Linker
28. rujan 2024 07:32