Zara midi haljina cvjetnog uzroka (45,95 eura)
 

 ZARA
Savršene za ljeto

Pronašli smo romantične cvjetne haljine poput onih kakve nose Jennifer Aniston i Dakota Fanning

Cvjetni uzorak se iz sezone u sezonu nameće kao nezaobilazan, a mi smo izdvojili nekoliko komada iz bogate ponude highstreet brendova.

Cvjetni uzorak se iz sezone u sezonu nameće kao nezaobilazan, a mi smo izdvojili nekoliko komada iz bogate ponude highstreet brendova.

Dakota Fanning bila je jedna od najpoznatijih dječjih zvijezda Hollywooda, glumila je kao djevojčica uz neka od najvećih glumačkih imena poput Seanna Penna, Denzela Washingtona, Toma Cruisea, Brittany Murphy i druge, a dvadesetak godina kasnije privlači pažnju svojim šik kombinacijama i modni je uzor mnogim djevojkama.

Tridesetogodišnja Dakota snimljena je na ulicama New Yorka noseći cvjetnu haljinu, koje će i ovog ljeta biti pravi hit, a ona je odabrala dugi, pripijeni model s uzorkom ružičastih cvjetova.

image

Dakota Fanning u romantičnoj cvjetnoj haljini

RW/MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK RW/MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK

I Dakotina starija kolegica, 55-godišnja Jennifer Aniston ljubiteljica je klasičnih, ali trendi komada pa je za jedan od posljednjih izlazaka na događanje "For Your Consideration", odabrala crvenu cvjetnu haljinu, koju je uparila sa crvenim sandalama i zlatnim lančićem s crvenim privjeskom. Riječ je o modelu haljine Kourtney brenda Reformation. Jennifer je ljubiteljica takvih i sličnih romantičnih krojeva još od 90-ih godina, a moramo se složiti da joj pristaju kao saliveni.

image

Jennifer Aniston u modelu haljine Kourtney brenda Reformation

JANET/AFF-USA/SHUTTERSTOCK JANET/AFF-USA/SHUTTERSTOCK

Cvjetna haljina iz sezone u sezonu pronađe svoje mjesto u ormarima trendseterica, nose je u opuštenijim, ali i svečanijim prilikama jer garantiraju da neće proći neprimjećeno. Izdvojili smo nekoliko favorita iz ponude highstreet brendova.

image

Zara midi haljina cvjetnog uzroka (45,95 eura)

ZARA
image

Zara mini haljina cvjetnog uzorka (29,95 eura)

ZARA
image

Bershka satenska midi haljina (29,99 €)

BERSHKA
image

Pull&Bear kratka haljina s cvjetnim uzorkom (22,99 €)

PULL&BEAR
Linker
07. lipanj 2024 21:02