Shay Mitchell nosi štikle i čarape

 REYNAUD JULIEN/APS-MEDIAS/ABACA/SHUTTERSTOCK REYNAUD JULIEN/APS-MEDIAS/ABACA/SHUTTERSTOCK
Spoj nespojivog

Dramatični ogrtač svakako je trebao biti zvijezda kombinacije slavne glumice, ali jedan drugi detalj preoteo mu je svu pažnju

Shay Mitchell oduševila je sve crvenim ogrtačem, ali štikle s čarapama su hit. Ova kombinacija savršeno spaja ležernost i stil, a donosi i svježinu u svakodnevnu modu.

Shay Mitchell oduševila je sve crvenim ogrtačem, ali štikle s čarapama su hit. Ova kombinacija savršeno spaja ležernost i stil, a donosi i svježinu u svakodnevnu modu.

Glumica i manekenka Shay Mitchell prošlog je vikenda na prestižnom The Business of Fashion eventu kombinirala bijelu košulju, kravatu i kratke prugaste hlače s dugim crvenim ogrtačem, ali ono što je nama zapelo za oko bila je njena kombinacija štikli i čarapa. Ovaj dramatični spoj poslovnog i chic stila bio je pun pogodak za crveni tepih, a oštar kontrast stilova ostavio je publiku bez riječi. Iako je crveni ogrtač iz kolekcije proljeće 2024. Willyja Chavarrije bio zvijezda kombinacije, trend štikli i čarapa je ono što nam je zapelo za oči.

Manekenka i influencerica Sofia Richie Grainge također je pokazala svoju verziju ovog trenda na Instagramu, od glave do pete u Chanel looku. Na nogama nosi štikle koje daju efekt prozirnih čarapa s kristalićima, ali to su ipak samo štikle.

Popularna glumica Sydney Sweeney, savršeno je odradila ovaj trend, s niskim bijelim čarapama i visokim crnim štiklama.

image

Sydney Sweeney nosi štikle i čarape

MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK

Ove zvijezde pokazale su kako čarape i štikle mogu biti savršen spoj. Donose svježinu i kreativnost u našu svakodnevnu modu. Čak su i neke modne kuće poput Elisabette Franchi, Fiorucci i Case Preti, u svojim revijama na ovogodišnjem Tjednu mode, poštivale ovaj trend.

image

Model na Elisabetta Franchi reviji nosi štikle i čarape

ELISABETTA FRANCHI/LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT ELISABETTA FRANCHI/LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT
image

Modeli na Casa Preti reviji nose štikle i čarape

GINO MENOZZI/LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT GINO MENOZZI/LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT
image

Model na Fiorucci reviji nosi štikle i čarape

PAOLO LANZI/LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT PAOLO LANZI/LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT
Linker
03. listopad 2024 04:12