Zara prugaste kratke hlače mini duljine i srednje visokog struka (22,95 eura)

 ZARA
LJETNI HIT

Bez ovog komada ljeto je nezamislivo, imamo najpoželjnije modele iz high street ponude

Topliji dani koji nam se približavaju sa sobom nose i povratak komada koje smo jedva dočekali, a jedan od njih su kratke hlačice.

Topliji dani koji nam se približavaju sa sobom nose i povratak komada koje smo jedva dočekali, a jedan od njih su kratke hlačice.

Iako su, kada govorimo o ljetnoj garderobi, na prvom mjestu prvenstveno kupaći kostimi, pri odabiru komada za toplije dane i visoke temperature koje samo što nam nisu stigle nikako ne smijemo zaboraviti niti kratke hlače. Bez obzira na to provodimo li ljetne dane na gradskog asfaltu ili na morskim destinacijama, upravo su kratke hlačice jedan od neizostavnih odjevnih predmeta. Svjesni smo kako se modni trendovi neprestano mijenjaju te smo konstantno "bombardirani" novim komadima koji su među najtraženijima, ali ipak postoji odjeća koja nikada ne izlazi iz mode. To su svakako kratke hlače, zbog čega nas je plasiranje prvih komada u ponudu high street brendova posebno razveselilo. Sudeći prema onome što smo imali prilike vidjeti, ovog će ljeta u modi biti nekoliko različitih modela.

Kao jedan od hit modela ove sezone ističu se stylish hlače koje nas krojem i dizajnom podsjećaju na muške bokserice. Ovaj modni favorit posljednjih dana rado nose i brojne trendseterice što je samo još jedan znak da govorimo o modelu koji bi mogao biti must have u našoj garderobi nadolazećih mjeseci. Naime, odličan su izbor jer savršeno kombiniraju udobnost s edgy stilom, a uz dodatak nekog elegantnijeg komada poput oversized blejzera ili salonki na petu, bokserice će, bez sumnje, postati neizostavan dio svakog modnog looka.

Osim trendi bokserica, ovog ljeta traper hlače ponovno su jedan od statement komada u svačijoj garderobi. Od onih najkraćih modela pa sve do nešto dužih - bermuda stila, ponuda naših omiljenih high street brendova prepuna je upravo hlačama ovog bezvremenskog materijala. Riječ je o komadu koji je vrlo zahvalan za stiliziranje pa tako savršeno pristaje različitim prigodama, bilo da je riječ o ležernim outfitima ili onim večernjim.

Kao jedan od hit modela za ljeto koje je pred nama su, naravno, lanene hlačice. S obzirom na to da je riječ o materijalu koji je iznimno prozračan i savršeno se odupire visokim temperaturama, kratke hlače od ovog materijala idu uz sve - što ih čini savršenim modnim komadom za naredne mjesece.

Kako bismo vam pomogli da se lakše snađete u moru raznovrsnih ponuda i modela, zavirili smo u najnovije kolekcije high street brendova te izdvojili vlastite favorite od ranije spomenutih komada.

image

Mango prugaste kratke hlače visokog struka (25,99 eura)

MANGO
image

Zara prugaste kratke hlače (19,95 eura)

ZARA
image

Zara prugaste kratke hlače mini duljine i srednje visokog struka (22,95 eura)

ZARA
image

Zara kratke traper hlače visokog struka s pet džepova i poderotinama (22,95 eura)

ZARA
image

Zara bijele kratke hlače od trapera (22,95 eura)

ZARA
image

Stradivarius bijele kratke hlače od mješavine lana (17,99 eura)

STRADIVARIUS
Linker
21. lipanj 2024 10:36