Rosie Huntington-Whiteley je face frame pramenove zavoljela već ljetos

 PIOVANOTTO MARCO/ABACA/SHUTTERST/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Pomlađuju lica

Adriana Ćaleta-Car i Nika Turković osvježile su imidž najtraženijim pramenovima, naš hair stilist otkrio je što je još u trendu

Iz Salona Franić potvrdili su nam da su svjetliji pramenovi koji uokviruju lica najtraženiji nakon ljeta, a pogotovo među onima koji žele izgledati svježe.

Iz Salona Franić potvrdili su nam da su svjetliji pramenovi koji uokviruju lica najtraženiji nakon ljeta, a pogotovo među onima koji žele izgledati svježe.

Nakon ljeta sve se više žena odlučuje za nove frizure, osvježenje ili pak potpunu promjenu imidža, a u što se možemo uvjeriti i na društvenim mrežama gdje su se i neke poznate dame pohvalile svojim novim frizurama. Najpopularniji hit trenutačno su takozvani face frame pramenovi, za koje se odlučila pravnica i supruga nogometaša Duje Ćalete-Cara, Andriana Ćaleta-Car. Ona je na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju kojom je pokazala novu frizuru i svjetlije pramenove oko lica.

Za sličnu se promjenu odlučila i pjevačica Nika Turković i pokazala je u priči na Instagramu. Ona je svoju kosu skratila, a uz to ju je također osvježila face frame pramenovima, baš kao i influencerica Sonja Kovač koja se za to odlučila nakon poroda.

"Face frame pramenovi automatski licu daju mladolik izgled i njima se savršeno postiže efekt pomlađivanja. Za razliku od prošle godine kada su najtraženiji bili hladni i sivi tonovi, sada su hit tople nijanse koje idu čak i do bakrenih. Super su nakon ljeta jer je kosa već prošarana svjetlijim pramenovima od sunca, a mi stilisti ih samo upotpunimo. Uz to svi se šišaju na kratko. Bob i lob su nam najtraženije frizure, a čini se da će tako ostati cijele jeseni i zime", pojasnio nam je stilist za kosu Zvonimir Franić.

Početkom mjeseca novu frizuru pokazala je i televizijska voditeljica Marijana Batinić koja se odlučila za tople pramenove u boji karamela, a osim nje, nijansu koja bi mogla biti jedan od najvećih beauty trendova ove jeseni, bez greške nosi i Amal Clooney. Odvjetnica za ljudska prava novi je look pokazala na crvenom tepihu gdje se zajedno sa suprugom Georgeom pojavila povodom premijere filma "Wolfs" na Filmskom festivalu u Veneciji, a njezin frizer, Dimitris Giannetos otkrio je Vogueu kako je nijansu postigao uz proizvod koji je moguće nabaviti i kod nas.

image

Amal i George na Filmskom festivalu u Veneciji

MARCO BERTORELLO AFP

"Amaline predivne karamel pramenove postigao sam uz L’Oreal Paris Le Color Gloss boju za kosu u nijansi Honey Blonde", rekao je.

Linker
18. rujan 2024 10:11