Jennifer Lopez

 PLANET PHOTOS/PLANET/PROFIMEDIA PLANET PHOTOS/PLANET/PROFIMEDIA
Sezonski hit

Topla nijansa, V-izrez i klasičan kroj: Zaljubili smo se u zeleni džemper Jennifer Lopez i jednostavno morali pronaći slične

Glumica i pjevačica izgleda fantastično u pletivu idealnom za jesensku sezonu koji je odjenula na Toronto Film Festivalu.

Glumica i pjevačica izgleda fantastično u pletivu idealnom za jesensku sezonu koji je odjenula na Toronto Film Festivalu.

Nakon što je krajem prošlog mjeseca i službeno predala zahtjev za razvod od Bena Afflecka, i to na drugu godišnjicu njihovog braka, Jennifer Lopez (54) ovih dana blista. Latino diva i dalje marljivo radi na promociji novog filma "Unstoppable" čiji je producent upravo njezin bivši suprug, a u kojem ona ima glavnu ulogu. Tim povodom je bila i na Toronto Film Festivalu.

Sa širokom osmijehom nosila je na fotografijama zeleni džemper s V-izrezom, a uparila ga je s plisiranom maxi suknjom do poda sa širokim prorezom sa strane. Ovaj ljepotan od vune alapake na ramenima je ukrašen nježnim perjem u istoj boji, a cjelokupan outfit, koji od glave do pete potpisuje Burberry, zaokružila je smeđim čizmama.
Džemper s V-izrezom moderan je i praktičan za ovo doba godine i odlično se uklapa u različite odjevne kombinacije. Zbog neutralne, ali ipak upečatljive boje, može se lako kombinirati s raznim komadima odjeće, poput traperica, suknji ili hlača. V-izrez dodaje eleganciju i čini ga idealnim i za casual i za poluformalna izdanja.

Verzija bez perja idealna je i za poslovni outfit jer kombinira stil, profesionalnost i udobnost. Moguće ga je kombinirati s različitim komadima, a zelena boja često se povezuje sa samopouzdanjem i kreativnošću. Zanimljivo je i to da je zelena boja, osobito u nijansama poput maslinaste, smaragdne ili kadulje, već nekoliko sezona trendovski hit. Zeleni tonovi djeluju osvježavajuće i donose notu prirodnosti u garderobu, dok V-izrez daje puloveru sofisticiran izgled. Mnogi modni brendovi i dizajneri popularizirali su zeleni pulover kao "must-have" komad. Pronašli smo nekoliko sličnih ovome koji je nosila J.Lo, a koji vam mogu poslužiti kao inspiracija za jesenski outfit.

image

GAP džemper s V-izrezom (cijena: 20.14 eura)

GAP
image

Džemper s V-izrezom Soaked in Luxury (cijena: 47.97 eura)

image

JADA džemper s V-izrezom (cijena: 77 eura)

THE FRANKIE SHOP
image

John Lewis džemper od kašmira s V-izrezom (cijena: 117.30 eura)

JOHN LEWIS & PARTNERS
image

John Lewis džemper s V-izrezom (cijena: 59.24 eura)

JOHN LEWIS & PARTNERS
image

Pulover s v-izrezom Superdry (cijena: 53.31 eura)

SUPERDRY
image

Joseph džemper od kašmira s V-izrezom (cijena: 241 eura)

MY THERESA
image

GAP džemper s V-izrezom (cijena: 42.67 eura)

GAP
image

Plan C džemper od kašmira s V-izrezom (cijena: 345 eura)

MY THERESA
image

Joseph džemper s V-izrezom (cijena: 345 eura)

JOSEPH
Linker
13. rujan 2024 09:33