MARCO BERTORELLO AFP
Ukrala poglede

Nicole Kidman zablistala na premijeri erotskog trilera "Babygirl" koji je pokupio ovacije u trajanju od 7 minuta

U filmu Kidman glumi moćnu izvršnu direktoricu koja započinje tajnu aferu sa svojim novim pripravnikom.

U filmu Kidman glumi moćnu izvršnu direktoricu koja započinje tajnu aferu sa svojim novim pripravnikom.

Na 81. Venecijanskom filmskom festivalu premijerno je prikazan film "Babygirl", erotski triler koji je napisala, režirala i koproducirala Halina Reijn. Glavne uloge imaju Nicole Kidman, Harris Dickinson, Sophie Wilde i Antonio Banderas. Iako nije riječ o konvencionalnom art house filmu, "Babygirl" je itekako probudio venecijansku publiku. Dok se vrtila odjavna špica filma u kazalištu Sala Grande, pljesak je trajao čak 7 minuta.

image
MARCO BERTORELLO AFP

Kidman u filmu utjelovljuje lik Romy, moćne i sofisticirane izvršne direktorice njujorške tvrtke za robotiku. Romy svoju karijeru i obitelj stavlja na kušnju kada se upušta u turbulentnu aferu s mnogo mlađim pripravnikom (Harris Dickinson) jer nikada nije iskusila pravi užitak sa svojim brižnim suprugom, kojeg glumi Antonio Banderas.

image

Antonio Banderas i Nicole Kidman na premijeri filma "Babygirl"

MARCO BERTORELLO AFP

"Osjećala sam se vrlo izloženo kao glumica, kao žena i kao ljudsko biće. Morala sam ulaziti i izlaziti iz lika, kao da svaki put iznova stavljam zaštitu", izjavila je Kidman u nedavnom razgovoru za Vanity Fair, a uoči samog prikazivanja filma na konferenciji za medije rekla je da se osjećala "izloženom, ranjivom i uplašenom". Međutim, kaže da je ovaj film za nju bio "oslobađajuće iskustvo". Za film kaže da se očito radi o seksu, ali da je također riječ o unutarnjim mislima, tajnama, braku, moći i pristanku.

image
MARCO BERTORELLO AFP

Nicole je na crvenom tepihu zablistala u kreaciji dizajnera Daniela Roseberryja za modnu kuću Schiaparelli. Korzet dramatičnog izgleda u nježnoj bež boji s mrljama crne uskladila je sa crnom suknjom, a kreacija sadrži i elemente tila i perle s resama. Izgled je upotpunila bisernim naušnicama, crnim štiklama i laganom paletom šminke.

image

Actress Nicole Kidman attends the red carpet of the movie "Babygirl" presented in competition during the 81st International Venice Film Festival at Venice Lido, on August 30, 2024. (Photo by Alberto PIZZOLI/AFP)

ALBERTO PIZZOLI AFP
Linker
12. rujan 2024 12:11