REYNAUD JULIEN/APS-MEDIAS/ABACA/SHUTTERSTOCK
IKONA STILA

Naomi Campbell pokazala da luksuzni lookovi funkcioniraju i uz štikle - i uz tenisice

Još jednom je pokazala zašto je stilska ikona i to na pariškom Tjednu mode gdje je stigla na reviju kuće Chanel.

Još jednom je pokazala zašto je stilska ikona i to na pariškom Tjednu mode gdje je stigla na reviju kuće Chanel.

Pariški Tjedan mode nije mogao proći bez legendarne britanske manekenke Naomi Campbell na kojem se pojavila kao jedna od glavnih zvijezda, a znala je i kako će privući dodatnu pažnju ostalih uzvanika i novinara koji su se tamo također našli. Naomi, kojoj su danas 54 godine, odgledala je Chanelovu reviju tijekom koje se izula iz cipela s potpeticom u kojima je stigla i uskočila u puno udobnije Air Jordan tenisice.

Manekenka se iz pariškog hotela Ritz na reviju otputila u Chanelovom srebrnom kompletu i crnim cipelama, a onda na iznenađenje mnogih nakon kraja odšetala u popularnim tenisicama brenda Nike.

image

Tenisice su se pokazale kao udobniji odabir obuće čak i za legendarnu Naomi

AISSAOUI NACER/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
image

Naomi u crnim potpeticama u kojima se pojavila na Chanelovoj reviji

DOMINE JEROME/ABACA/SHUTTERSTOCK

Na Tjednu mode u Parizu pojavila se samo nekoliko dana nakon što je predstavila retrospektivu svoje karijere u londonskom muzeju Victoria & Albert i to izložbom na kojoj je prikazano više od sto njezinih osobnih modnih komada.

"Stajati ispred svoje garderobe je ponizno iskustvo. Živa sjećanja oživljavaju davne razgovore s legendarnim dizajnerima koji su bili među mojim najbližim prijateljima i suradnicima. Nadam se da ćete doživjeti ljubavne priče koje se kriju iza odjeće", izjavila je na otvorenju izložbe kojom se zapravo upisala u povijest jer je ona prvi model kojem je ona posvećena u tom muzeju.

image

Izložba kultnih modnih komada koje je nosila

JUSTIN TALLIS AFP

Naomi je jedna od najpoznatijih i najuspješnijih supermodela svih vremena, bila je članica slavne petorke koju su zajedno s njom činile Tatjana Patitz, Cindy Crawford, Linda Evangelista i Christy Turlington, a modnim je svijetom vladala 80-ih i 90-ih godina. Ova ikona stila šokirala je sve kada je prije tri godine objavila da je s 50 godina postala majka kćeri, a potom i prošle godine da je dobila sina, no njihova imena još nije otkrila. Naomi je u oba slučaja bila jasna da su djeca biološki njezina, pa se smatra da je ranije zamrznula jajne stanice.

Tko je otac djeteta, ne zna se, a što se tiče njezina ljubavnog života, svojevremeno se pisalo da izlazi s reperom Skeptom i s bivšim članom benda One Direction, Liamom Payneom, o čemu se ona nikada nije javno oglasila. Od 2008. do 2013. godine ljubila je ruskog biznismena Vladislava Doronina, a na popisu muškaraca koje je zavela našli su se i Robert De Niro, Hassan Jameel, Sean "Diddy" Combs i Usher.

Uz modeling, Naomi se bavila i glazbom pa je tako izdala album pod nazivom "Babywoman", napisala je knjigu, pojavljivala se u filmovima i na TV-u te je bila izvršna producentica serije "The Face". Modnim je pistama šetala i u svojim 40-ima, a traženo je lice i u pedesetima pa je nedavno snimila reklamnu kampanju za BMW.

Linker
26. lipanj 2024 19:03