iva šarić šešir

 INSTAGRAM
predmet žudnje

Iva Šarić nosi šešir koji je glavni trend sezone, pronašli smo slične modele

Riječ je o bucket traper šeširu iz kolekcije brenda Loewe, a po svemu sudeći, upravo je to modni dodatak koji bi se mogao nametnuti kao jedan od najvećih ljetnih hitova.

Riječ je o bucket traper šeširu iz kolekcije brenda Loewe, a po svemu sudeći, upravo je to modni dodatak koji bi se mogao nametnuti kao jedan od najvećih ljetnih hitova.

Vjerujemo kako će se mnogi složiti s nama, ako kažemo da su kape i šeširi neizostavni modni dodaci svakog ljeta, a ove sezone posebno svjedočimo dominaciji takozvanih bucket ili ribičkih šešira od trapera. Iako su se isprva smatrali kontroverznim komadom koji su nosili tek rijetki, jer su osmišljeni iz praktičnih razloga - zaštite od kiše, s vremenom su bucket šeširi uspjeli pronaći svoj put do statement modnog dodatka. Da je riječ o trendi komadu koji vrlo rado nose brojne trendseterice i it djevojke svjesna je i Iva Šarić, čiji stil i inače rado pratimo. Ona se odlučila upravo za ovaj traper šešir poznatog brenda Loewe koji nas je osvojio na prvi pogled, a savršeno pristaje gotovo svakoj modnoj kombinaciji.

Naime, već nekoliko godina unatrag, Loewe u svojoj kolekciji ima jedan od najpoželjnijih bucket šešira na modnoj sceni, a njegove duge vezice i prepoznatljiv dizajn čine ga jednako poželjnim kod žena, kao i kod muškaraca. Savršeno se uklapa u gotovo svaki outfit, bilo da je riječ o kratkim lepršavim haljinama, traper hlačicama i bazičnim T-shirtom ili pak kombinaciji bermuda s laganim košuljama koje su neizostavni komad svakog ljeta.

image

Loewe bucket šešir od trapera (480 eura)

LOEWE

Upravo je takav model, koji nosi naša televizijska voditeljica i manekenka jedan od najviralnijih komada za koji treba izdvojiti 480 eura, ali slični modeli mogu se naći i u high street trgovinama. Donosimo vam neke od naših favorita.

image

Zara traper šešir (15,95 eura)

ZARA
image

Zara ribarski šešir od trapera (15,95 eura)

ZARA
image

Bershka šešir od trapera (15,99 eura)

BERSHKA
image

Mango šešir od trapera (5,99 eura)

MANGO
Linker
12. lipanj 2024 15:27