sandale birkenstock

 BIRKENSTOCK
Predmet žudnje

U njima ćemo provesti vruće ljetne dane: Birkenstock predstavio novi model sandala, evo prijedloga kako ih nositi

Birkenstock je brend čije su sandale s godinama doživjele pravu modnu revoluciju, a od prvotnih anatomskih natikača danas su poznate kao modni detalj koji vrlo rado nose gotovo sve generacije.

Birkenstock je brend čije su sandale s godinama doživjele pravu modnu revoluciju, a od prvotnih anatomskih natikača danas su poznate kao modni detalj koji vrlo rado nose gotovo sve generacije.

Ljeto je doba u godini kada najradije biramo lagane, udobne i prozračne komade u kojima će visoke temperature biti što podnošljivije. Kao što je to slučaj s odjećom, jednake kriterije imamo i kada je riječ o obući. Jedan od apsolutnih must have komada kada govorimo o ljetu tako su i neizostavne sandale koje savršeno pristaju gotovo svim modnim kombinacijama, a s njihovim izborom ne možemo pogriješiti, za koji se god model odlučili.

Jedan od brendova koji je već godinama pri samom vrhu i čiji su modeli prošli daleki put od anatomske obuće do komada koji nosimo u raznim prigodama jest i njemački Birkenstock - a upravo je on ovih dana na tržište plasirao nove sandale koje su nas osvojile na prvi pogled.

Riječ je o stylish Uji modelu koji savršeno kombinira sportski i svakodnevni stil, a karakteriziraju ga dva podesiva remena s čičkom. Isto tako, nove Birkenstock sandale dolaze u nekoliko različitih boja, od kojih smo kao našeg favorita izdvojili ove u prljavo bijeloj nijansi.

image

Birkenstock Uji sandale u prljavo bijeloj boji (140 eura)

BIRKENSTOCK

Hit model, za koji pretpostavljamo kako bi mogao postati jedan od must have komada u nadolazećim ljetnim danima, prodaje se po cijeni od 140 eura, a moguće ga je naručiti preko službene stranice brenda. Ako razmišljate o kupnji Birkenstock novih sandala i zanima vas kako ih stilizirati - donosimo tri stylish prijedloga koji će vas sigurno inspirirati.

Basically cool

image

Birkenstock Uji sandale (140 eura)/Zara pamučna majica bez rukava (8,95 eura)/Brunello Cucinelli
sunčane naočale (650 eura)/Zara traper suknja-hlače (17,99 eura)

BIRKENSTOCK/ZARA/MYTHERESA/ZARA

Summer business

image

Loewe torba (2200 eura)/Mango laneni prsluk (34,99 eura)/mango naušnice (9,09 eura)/Mango lanene hlače (28,99 eura)/Birkenstock Uji sandale (140 eura)

MYTHERESA/MANGO/BIRKENSTOCK

Beach look

image

Zara šešir s kontrastnom trakom (19,95 eura)/Birkenstock Uji sandale (140 eura)/Calzedonia haljina s volanima (21,25 eura)/Zara prugasti gornji dio kupaćeg kostima (19,95 eura)/Zara prugasti donji dio kupaćeg kostima (17,95 eura)

ZARA/BIRKENSTOCK/CALZEDONIA
Linker
05. srpanj 2024 14:32